Champions League

Διέλυσε την Τσέλσι και ετοιμάζεται για πρόκριση η Ρόμα

Έτοιμη για τους «16» η Ρόμα! Οι «τζιαλορόσι» διέλυσαν 3-0 την Τσέλσι στο «Ολίμπικο», με τον Ελ Σαραουί να σκοράρει δύο γκολ και πλέον θέλουν μόνο μία νίκη για να πάρουν το εισιτήριο στην επόμενη φάση.

Πολύ κοντά να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Champions League είναι η Ρόμα, εξέλιξη η οποία είναι αυτή που αξίζει βάσει της απόδοσής της σε όλες τις αγωνιστικές, με αποκορύφωμα την αποψινή άνετη νίκη της κόντρα στην Τσέλσι με 3-0.

Οι «τζιαλορόσι» από το 1' έδειξαν ότι είναι η μοναδική ομάδα στο γήπεδο, καθώς ο Ελ Σαραουί που ήταν και ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης άρχισε από νωρίς το σόου του στο «Ολίμπικο». Ο Αιγύπτιος έπιασε ένα εξαιρετικό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και δεν άφησε κανένα περιθώριο ελπίδας στον Τιμπό Κουρτουά.

Αντί η Τσέλσι να... ξυπνήσει γρήγορα και να ψάξει το γκολ, η Ρόμα βρήκε απλά ένα... κουφάρι και συνέχισε να το «χτυπά» με κάθε ευκαιρία. Αυτή ήρθε στο 36' με τον «Φαραώ» να πραγματοποιεί ένα εξαιρετικό τέλειωμα από την γκάφα του -πρώην... Ρωμαίου-
Ρούντιγκερ και να κάνει περίτεχνο τρόπο το 2-0.

Το... πάρτι ολοκλήρωσε ο Περότι στο 63', που επίσης με ένα εξαιρετικό σουτ «κεραυνοβόλησε» τον Βέλγο γκολκίπερ για να διαμορφώσει το τελικό 3-0.

Πλέον, αυτό που χρειάζεται η Ρόμα, είναι μία νίκη στις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές, με την τελευταία να είναι κόντρα στην Καραμπάκ στη Ρώμη.



Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο:

Ρόμα-Τσέλσι 3-0
(1', 36' Ελ Σαραουί, 63' Περότι)

Ατλέτικο Μαδρίτης-Καραμπάκ 1-1
(56' Παρτέι - 40' Μίτσελ)

Βαθμολογία

1. Ρόμα 8 (8-4)
2. Τσέλσι 7 (11-7)
3. Ατλέτικο Μαδρίτης 3 (2-3)
4. Καραμπάκ 2 (2-9)

Η επόμενη αγωνιστική (22/11):

Καραμπάκ-Τσέλσι
Ατλέτικο-Ρόμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x