Γενικά

Διέλυσε την Ζενίτ η... Λέστερ της Ρωσίας! (video)

Θαύματα δεν γίνονται μόνο στην Αγγλία με την Λέστερ. Κάτι αντίστοιχο πάει να ολοκληρωθεί και στη Ρωσία, με την Ροστόφ να «πατάει» 3-0 την Ζενίτ και να γλυκοκοιτάζει την κούπα λίγο πριν το φινάλε.

Ωραία ποδοσφαιρικά... παραμύθια εξελίσσονται και αλλού πλην της Αγγλίας και της Λέστερ.

Τρανό παράδειγμα η Ροστόφ στη Ρωσία, η οποία πάει... καρφί για το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της. Και σήμερα επιβεβαίωσε τις... ορέξεις της διαλύοντας -σε ένα κατάμεστο γήπεδο- με σκορ 3-0 την Ζενίτ και ανεβαίνοντας ξανά στην κορυφή και στο +1 από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Κι όλα αυτά ενώ απομένουν πέντε αγωνιστικές για το τέλος, με την πρώην ομάδα του Ιβάν Σαββίδη (στους παίκτες της οποίας έχει τάξει πριμ 1.000.000 ευρώ αν σηκώσουν την κούπα) να δείχνει αποφασισμένη να γράψει ιστορία.

Οι Κάνγκα (44’), Αζμούν (59’) και Ερόκιν διαμόρφωσαν τον θρίαμβο για την Ροστόφ, στην οποία αγωνίζεται και ο άλλοτε άσος του ΠΑΟΚ, Κριστιάν Νομπόα. Όσον αφορά τον σύλλογο της Αγίας Πετρούπολης, έμεινε στο -5 από την κορυφή, δείγμα του ότι μάλλον θα πρέπει να ξεχνά το back to back, ενώ είναι και τέσσερις βαθμούς μακριά από την έξοδο στο επόμενο Champions League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x