Stoiximan Super League

Διευκρινίσεις από τη «Δικέφαλος 1924»

Ενημέρωση για τον τρόπο με τον οποίο θα πάρουν στα χέρια τους τις μετοχές της «Αγιά-Σοφιάς» όσοι δικαιούχοι κατοικούν στην περιφέρεια, έκανε η «Δικέφαλος 1924».

Διευκρινίσεις για τους τρόπους παράδοσης των μετοχών της «Αγιά-Σοφιάς» στους φίλους της ΑΕΚ παρείχε η «Δικέφαλος 1924».

Με τη διαδικασία να βρίσκεται σε εξέλιξη από την Τετάρτη, οι δικαιούχοι επισκέπτονται το ΟΑΚΑ και παίρνουν στα χέρια τους τις μετοχές.

Όσο για ‘κείνους που κατοικούν στην περιφέρεια (ή στο εξωτερικό), η εταιρεία που έχει αναλάβει την κατασκευή του γηπέδου ενημέρωσε ότι θα τους σταλούν ταχυδρομικώς.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Από την "Δικέφαλος 1924" Κατασκευαστική ΑΕ διευκρινίζονται τα εξής: Οι μετοχές στους δικαιούχους από την περιφέρεια θα σταλούν ταχυδρομικώς, μετά το πέρας της διαδικασίας στο ΟΑΚΑ, και σίγουρα μετά την έναρξη του πρωταθλήματος.

Καλούνται απλώς οι δικαιούχοι να τσεκάρουν την διεύθυνσή τους στα τηλέφωνα της ΠΑΕ ΑΕΚ στην περίπτωση που έχει υπάρξει αλλαγή σε σχέση με εκείνη που έχουν δηλώσει. Η ίδια διαδικασία θα ακολουθηθεί και για τους δικαιούχους του εξωτερικού εκτός κι αν δώσουν εξουσιοδότηση σε άλλο πρόσωπο για την παραλαβή των μετοχών τους.

Σημειώνεται ότι η διαδικασία παράδοσης των μετοχών της «Δικέφαλος 1924» στους δικαιούχους τους συνεχίζεται καθημερινά και χωρίς προβλήματα από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x