Αγγλία

Δικαίωση για Σακό και «φωνές» για σκάνδαλο της UEFA

Ο Μαμαντού Σακό δικαιώθηκε στην υπόθεση ντόπινγκ που είχε ξεσπάσει γύρω από το όνομά του και άπαντες πλέον φωνάζουν για σκάνδαλο της UEFA, αφού ο παίκτης έχασε σημαντικά ματς αλλά και μεγάλη χορηγία!

Ένας μικρός χαμός έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στην Αγγλία. Αφορμή είναι η δικαίωση του Μαμαντού Σακό στην υπόθεση ντόπινγκ που είχε ξεσπάσει από τον Μάρτιο γύρω από το όνομά του.

Συγκεκριμένα, το δεύτερο δείγμα του ποδοσφαιριστή δεν βρέθηκε θετικό όπως το πρώτο όπως ανακοίνωσε η UEFA, κάτι που σημαίνει ότι ο Γάλλος αμυντικός γλύτωσε την καμπάνα, ενώ δικαιώνεται και ο ίδιος για τα όσα υποστήριζε.

Παράλληλα, τις τελευταίες ώρες υπάρχει αναβρασμός τόσο στο περιβάλλον του ποδοσφαιριστή όσο και στις τάξεις της Λίβερπουλ αλλά και των οπαδών, που κάνουν λόγο για σκάνδαλο της UEFA.

Και αυτό διότι η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία είχε τιμωρήσει τον Σακό με 30 ημέρες εκτός αγωνιστικών χώρων, χάνοντας τα ημιτελικά και τον τελικό του Europa League, ενώ δεν συμπεριλήφθηκε εξ’ αιτίας αυτού στην αποστολή για το Euro. Παράλληλα, η Nike διέκοψε την χορηγία της με τον Γάλλο άσσο.

Η Λίβερπουλ εξέδωσε και ανακοίνωση αναφέροντας πως είναι χαρούμενη που ο Σακό επέστρεψε στις υποχρεώσεις της ομάδας ενώ και ο ποδοσφαιριστής έκανε ορισμένες δηλώσεις στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Είμαι χαρούμενος που όλο αυτό τελείωσε. Ήταν μια δύσκολη περίοδος για εμένα, αλλά ήξερα ότι δεν είχα κάνει κάτι λάθος. Ανυπομονώ να επιστρέψω στην ομάδα και να παίξω ξανά», ήταν τα λόγια του Γάλλου στόπερ.

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x