Stoiximan Super League

Δικέφαλοι για κορυφή!

Ορατό είναι το ενδεχόμενο να υπάρξουν… ανακατατάξεις εκ νέου στην κορυφή της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας, καθώς ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Λαμία και η ΑΕΚ «δοκιμάζεται» στην έδρα της Ξάνθης.

Τις νίκες με τις οποίες θα βρεθούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκας θα κυνηγήσουν σήμερα ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ.

Οι Θεσσαλονικείς το μεσημέρι υποδέχονται στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα την Λαμία και με το «τρίποντο» προσπερνούν την «Ένωση» και τον Ατρόμητο και βρίσκονται προσωρινά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Τα πάντα όμως θα κριθούν στην αποψινή αναμέτρηση της ΑΕΚ, η οποία «δοκιμάζεται» στα Πηγάδια κόντρα στην Ξάνθη, και με νίκη η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ παραμένει μόνη πρώτη (με διαφορά έναν βαθμό σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος του ΠΑΟΚ).

Στις 18:15, ο ουραγός Απόλλων Σμύρνης φιλοξενεί την Κέρκυρα και υπάρχει και το «ντέρμπι» ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Λεβαδειακό, με τις δύο ομάδες να έχουν δείξει ικανές μέχρι στιγμής για… ζημιές.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας:

Σάββατο, 14-10

ΠΑΣ Γιάννινα – Πλατανιάς 3-1
Κυρίαρχος ΠΑΣ Γιάννινα! Ο Πλατανιάς προηγήθηκε νωρίς και η ομάδα του Γιάννη Πετράκη πάτησε γκάζι και τον αντίπαλό της, «καθαρίζοντας» τον από το ημίχρονο και επέστρεψε μετά από καιρό στις νίκες (3-1). Διαβάστε περισσότερα

Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης 1-0
«Πάτησε» κορυφή ο Ατρόμητος! Με τον Μάντσον να σκοράρει με… φωτοβολίδα και τον Αστέρα να ολοκληρώνει με εννιά το ματς (τραβηγμένη η αποβολή στον Καλτσά), οι Περιστεριώτες επικράτησαν 1-0. Διαβάστε περισσότερα

Πανιώνιος – Ολυμπιακός 3-4
Ο Ολυμπιακός έφερε «τούμπα» τον Πανιώνιο και μάλιστα, προηγήθηκε με διαφορά δύο γκολ, οι «κυανέρυθροι» επέστρεψαν, αλλά ο Φορτούνης, με πέναλτι στο 87', έδωσε μεγάλο «τρίποντο» στην ομάδα του, 4-3! Διαβάστε περισσότερα

Κυριακή, 15-10
ΠΑΟΚ – Λαμία (16:00) (NS2)
Απόλλων Σμ. – ΑΟ. Κέρκυρας (18:15) (NS2)
Παναιτωλικός – Λεβαδειακός (18:15) (NS3)
Ξάνθη – ΑΕΚ (19:30) (NS1)

Δευτέρα, 16-10
Παναθηναϊκός – ΑΕΛ (19:30) (NS1)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x