Stoiximan Super League

Δικηγόρος Μαρινάκη: «Αμετάκλητη και απόλυτη δικαίωση»

Για… ταφόπλακα που έβαλε ο Άρειος Πάγος στην δίωξη για τις πράξεις που είχε αθωωθεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης, κάνει λόγο ο δικηγόρος του, Βασίλης Δημακόπουλος.

Λίγη ώρα μετά την γνωστοποίηση της απόφασης του Αρείου Πάγου για απαλλαγή του επιχειρηματία και πρόεδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, για τα αδικήματα της «εγκληματικής οργάνωσης», ο δικηγόρος του, Βασίλης Δημακόπουλος, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Ο Άρειος Πάγος βάζει ταφόπλακα στην δίωξη ως προς τις πράξεις για τις οποίες είχε αθωωθεί ο κ. Μαρινάκης από την απόφαση του Συμβουλίου Εφετών, οι οποίες καθίστανται αμετάκλητες και με τον τρόπο αυτό δικαιώνεται απόλυτα».

Επί προσθέτως, αναφερόμενος στην έκβαση της υπόθεσης στο Συμβούλιο Εφετών για δωροδοκία και συμμορία, κατηγορίες που παραμένουν για την ώρα, ο κ. Δημακόπουλος, επεσήμανε: «Αναιρούνται οι παραπεμπτικές διατάξεις για το άρθρο του αθλητικού νόμου περί αθλητικής δωροδοκίας, καθώς και οι αντίστοιχες ως προς την σύσταση συμμορίας γιατί δεν θεωρούνται δικαιολογημένες. Πλέον, σε βαθμό βεβαιότητας αναμένω απαλλακτικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών και για τις εν λόγω διατάξεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x