Ιταλία

«Δικτάτορας» Μπερλουσκόνι, απαγορεύει τα τατουάζ στους παίκτες της Μόντσα!

Με… άγριες διαθέσεις αναλαμβάνει τον προεδρικό θώκο της Μόντσα ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Αυστηρούς κανόνες επιβάλει στους ποδοσφαιριστές της Μόντσα ο νέος ιδιοκτήτης του συλλόγου, Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Ο «Καβαλιέρε» αποφάσισε να απαγορεύσει τα υπερβολικά χτενίσματα, τα τατουάζ και τα μούσια στους παίκτες της ομάδας, τους οποίους κάλεσε να είναι υποδείγματα με τη συμπεριφορά τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σίλβιο Μπερλουσκόνι:

«Με τον Αντριάνο Γκαλιάνι έχουμε στο μυαλό μας ένα ειδικό πρόγραμμα για τη Μόντσα. Θέλουμε να φτιάξουμε μια νεανική ομάδα που θα αποτελείται μόνο από Ιταλούς. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να έχουν… φυσιολογικά κουρέματα και να είναι παραδείγματα με τη συμπεριφορά τους. Θα έχουμε ειδικό κομμωτή στην ομάδα για να τους περιποιείται τα μαλλιά εντελώς δωρεάν».

Από ‘κει και πέρα, ο «Καβαλιέρε» συνέχισε να ρίχνει… βόμβες αναφορικά με τους κανόνες που θα θεσπίσει στην ομάδα: «Δεν θέλω να έχουν υπερβολικά μούσια και τατουάζ! Επίσης να μην φορούν… περίεργα σκουλαρίκια. Πρέπει να είναι παραδείγματα και με τη συμπεριφορά τους στο γήπεδο. Να συμπεριφέρονται ως τζέντλεμεν στον διαιτητή. Επιπροσθέτως, αν τους ζητηθεί αυτόγραφο, να μην κάνουν σκίτσα. Να γράψουν με καθαρά γράμματα το ονοματεπώνυμό τους. Να ντύνονται καλά και με σωστό τρόπο. Θέλω κάτι διαφορετικό από το σημερινό ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x