Γενικά

Δηλώνει «παρών» σε Ολυμπιακό και Λεμονή ο Ανσαριφάρντ: Δύο γκολ με το Ιράν (vids)

Ευκαιρία να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο βρήκε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ με τη φανέλα του Ιράν, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στον Ολυμπιακό και τον Τάκη Λεμονή, καθώς πέτυχε δύο γκολ επί του Τόγκο.

Την ευκαιρία να στείλει το δικό του μήνυμα προς τον Ολυμπιακό βρήκε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, αγωνιζόμενος -ως αρχηγός μάλιστα- με την εθνική ομάδα του Ιράν, καθώς στο φιλικό κόντρα στο Τόγκο, έδειξε ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση, πετυχαίνοντας δύο γκολ.

Συγκεκριμένα, στο 51’ ο επιθετικός του Ολυμπιακού πήρε το ριμπάουντ από το σουτ του Γκόντος (του δήμιου του ΠΑΟΚ με την Έστερσουντ) και την ασταθή απόκρουση του Σαμπιρού, ανοίγοντας με αριστερό πλασέ το σκορ, ενώ στο 60’ έπειτα από πάσα του Εμπραχίμι, έκανε με τη μία το πλασέ γράφοντας το 2-0.

Αυτή η εμφάνιση του Ιρανού επιθετικού έρχεται ίσως στο κατάλληλο σημείο για τον ίδιο, αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Τάκης Λεμονής τον υπολογίζει κανονικά μετά τον παραγκωνισμό που τον είχε υποβάλλει ο Μπέσνικ Χάσι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι βασικός αγωνίστηκε ο άσος του Πανιωνίου, Εχσάν Χατζισαφί ως αριστερός μπακ, φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού, το οποίο όμως έδωσε στη συνέχεια στον Ανσαριφάρντ, καθώς αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο.

inner

Το 1-0 από τον Ανσαριφάρντ:




Το 2-0 από τον Ανσαριφάρντ:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x