Stoiximan Super League

Δήλωσε «παρών» ενόψει ΤΣΣΚΑ ο Τσόσιτς

Ένα πονοκέφαλο λιγότερο έχει να αντιμετωπίσει ο Μανόλο Χιμένεθ ενόψει της αναμέτρησης της ΑΕΚ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (02/07, 20:00), καθώς στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης συμμετείχε ο Ούρος Τσόσιτς.

Την προετοιμασία της ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της Τετάρτης κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (02/07, 20:00) συνέχισε η ΑΕΚ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ είδε με ιδιαίτερη ανακούφιση τον Ούρος Τσόσιτς να λαμβάνει κανονικά μέρος στο πρόγραμμα προπόνησης και να θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για συμμετοχή στην ρεβάνς της Ρωσίας. Υπενθυμίζουμε πως ο Σέρβος είχε εγκαταλείψει την προπόνηση του Σαββάτου εξαιτίας ενός χτυπήματος στο πόδι, το οποίο προκάλεσε έντονη ανησυχία στο ιατρικό επιτελείο της «Ένωσης».

Τελικά οι εξετάσεις έδειξαν πως έχει υποστεί κάκωση άκρου ποδός, με τον παίκτη σήμερα να αισθάνεται αρκετά καλύτερα και να παίρνει κανονικά μέρος στην προπόνηση.

Μοναδικοί απόντες ήταν οι Ροντρίγκο Γκάλο, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του λόγω της θλάσης που έχει υποστεί και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Τέλος κανονικά στην προπόνηση της ΑΕΚ συμμετείχε και ο Ούγκο Αλμέιδα αφού ολοκληρώθηκε η άδεια της μισής μέρας που ζήτησε προκειμένου να διευθετήσει ένα οικογενειακό του πρόβλημα.

Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα στις 19:30.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x