Ισπανία

Δήλωση Ρονάλντο για… κατάρες από τους φίλους της Μπαρτσελόνα! (video)

Μετά τον Μαραντόνα και πριν τον Μέσι, ΕΝΑΣ παίκτης είχε πετύχει γκολ… οργώνοντας σχεδόν όλο το γήπεδο: Ο Ρονάλντο, το 1996, όταν έπαιζε στην Μπαρτσελόνα. Μόνο που θα προτιμούσε να φοράει λευκή φανέλα.

Ξενέρωσαν που ξενέρωσαν όταν τον είδαν να φεύγει, το 1997, για την Ίντερ και να επιστρέφει το 2002 στην Ισπανία για χάρη της μισητής αντιπάλου τους, Ρεάλ, μετά από αυτό, όμως, η απογοήτευση συμπληρώνεται με… μπινελίκια!

Αν υπάρχει κάτι που οι φίλοι της Μπαρτσελόνα (και όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης) θυμάται από τη μονοετή θητεία του Ρονάλντο στη Βαρκελώνη είναι, πέρα από 47 γκολ σε 49 συμμετοχές(!) σε όλες τις διοργανώσεις, η ιστορική γκολάρα του με την Κομποστέλα, στις 12 Οκτωβρίου 1996. Ένα γκολ που θύμισε Μαραντόνα και που χρειάστηκαν πολλά χρόνια για να ξαναδούμε (πολλές φορές), από τον Μέσι…

Είκοσι χρόνια μετά, το «φαινόμενο» θεωρεί πως εκείνη η… ραψωδία του είναι ό,τι καλύτερο πέτυχε στην καριέρα του, μόνο που, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, είπε κάτι που θα χαροποίησε τους Μαδριλένους και θα προκάλεσε… κατάρες από «μπλαουγκράνα» μεριά.

Ο 40χρονος πια Βραζιλιάνος δήλωσε, λοιπόν, πως θα προτιμούσε να πετύχει εκείνο το τέρμα με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης!

«Θα ήθελα αυτό γκολ στην Κομποστέλα να ήταν με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης», τόνισε.

Η ιστορία «έγραψε», ωστόσο, πως με εκείνη της Μπαρτσελόνα πέτυχε αυτό:






Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x