Κύπελλο Ελλάδας

Δημάτος για Καλφόγλου: «Η πρώτη παραίτηση με το… μέτρο στην ιστορία»

Με οργή υποδέχτηκαν στην ΑΕΚ τα όσα ανέφερε ο βοηθός Καλφόγλου που γύρισε τα περί παραίτησής του μετά το γκολ-οφσάιντ του ΠΑΟΚ στον τελικό Κυπέλλου. Καυστική ανάρτηση από Δημάτο στο Facebook.

Αν και αρχικά είχε ζητήσει συγγνώμη προαναγγέλλοντας την παραίτησή του από το χώρο της διαιτησίας, ο βοηθός Καλφόγλου, που έκανε το σοβαρό λάθος κρατώντας χαμηλά το σημαιάκι στο οφσάιντ-γκολ του Ενρίκε που έκρινε τον τελικό Κυπέλλου, τώρα τα… αλλάζει.

Τα όσα ανέφερε στο περιβάλλον του (αν και πρόκειται ουσιαστικά για συνέντευξη που «βαπτίστηκε» αλλιώς καθώς οι διαιτητές απαγορεύεται να μιλούν στα ΜΜΕ) προκάλεσαν έντονη δυσαρέσκεια στην ΑΕΚ, αφού τα γυρίζει και τονίζει πως είπε πως θα παραιτείτο αν ήταν τρία μέτρα οφσάιντ.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος, σχολίασε καυστικά τα όσα δήλωσε ο Καλφόγλου. «Με νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες... ‘Αν είναι τρία μέτρα οφσάιντ, θα παραιτηθώ’ ισχυρίζεται τώρα ψευδόμενος πώς είπε ο... απαρηγόρητος και παραιτηθείς με τη λήξη του τελικού Καλφόγλου. Πρέπει να είναι η πρώτη παραίτηση με το... μέτρο στην ιστορία της ελληνικής διαιτησίας!», έγραψε στο Facebook.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x