Κύπελλο Ελλάδας

Δήμος Βόλου: «Ελπίζουμε η Αστυνομία να μην στερήσει από την πόλη μας τον τελικό»

Ανακοίνωση μέσω της οποίας καλεί τον Αστυνομικό Διευθυντής Μαγνησίας να άρει τις αντιρρήσεις του σχετικά με την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό εξέδωσε ο Δήμος Βόλου.

Όπως έγινε γνωστό από χθες η ΕΠΟ ανακοίνωσε την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό. Λίγο αργότερα ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας προέβαλε ενστάσεις σχετικά με το ενδεχόμενο πραγματοποίησης του μεγάλου ματς στο συγκεκριμένο γήπεδο. Το Σάββατο η δημοτική Αρχή τον κάλεσε να κάνει… πίσω καθώς όπως τονίζει στην ανακοίνωσή της ο τελικός έχει μόνο θετικά να δώσει στην πόλη.

Αναλυτικά:

«Η Δημοτική Αρχή του Βόλου καλεί τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας, κ. Γιάννη Τόλια, εγνωσμένου ήθους και ικανοτήτων αξιωματικό, να άρει τις όποιες αντιρρήσεις έχει διατυπώσει στην τέλεση του σημαντικού αθλητικού γεγονότος, που αντιπροσωπεύει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ των ομάδων της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, στην πόλη μας.

Πρόκειται ασφαλώς για μια εκδήλωση που μόνο να προσφέρει έχει, τόσο στην τοπική μας οικονομία, όσο και στο ίδιο ποδόσφαιρο και προς τούτο και εμείς, ως Δημοτική Αρχή είμαστε πρόθυμοι να συμβάλλουμε σε όποιο βαθμό μας ζητηθεί και έχουμε τη δυνατότητα, προκειμένου όλοι μαζί να γιορτάσουμε, γιατί περί αθλητικής γιορτής πρόκειται.

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι τελικά η τοπική Αστυνομία θα αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και δεν θα στερήσει από την πόλη και τους συμπολίτες μας μια τέτοια εκδήλωση, με πολύπλευρες θετικές και ευεργετικές επιπτώσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x