Ανακοίνωση μέσω της οποίας καταγγέλλει τον ξυλοδαρμό του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου έξω από το Δημαρχείο το μεσημέρι της Τετάρτης από 10 φερόμενους ως οπαδούς της ΑΕΚ, εξέδωσε ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας.

Η δημοτική αρχή κάνει λόγο για «κλίμα βίας και τρομοκρατίας» και αφήνει αιχμές για την Πολιτεία, την Ένωση αλλά και για δημοσιογράφους.

Αναλυτικά:

«Πριν από λίγο ξυλοκοπήθηκε από 10 φερόμενους ως οπαδούς της ΑΕΚ ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας Γιώργος Πάνος κατά την έξοδό του από το Δημαρχείο. Το γεγονός έρχεται ως φυσική συνέπεια του κλίματος βίας και τρομοκρατίας που έχει επικρατήσει στο κέντρο της πόλης μας το τελευταίο τριήμερο από τους δήθεν ειρηνικούς διαδηλωτές υπό την ανοχή της Πολιτείας, την κάλυψη της ΠΑΕ ΑΕΚ και τη συγκάλυψη αρκετών ΜΜΕ.

Δεδομένης της αδυναμίας προστασίας των αιρετών των οποίων η σωματική ακεραιότητα απειλείται, το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο αναβάλλεται μέχρι να διασφαλιστούν συνθήκες ομαλότητας στην πόλη από τα αρμόδια όργανα της πολιτείας».

TAGS: A.E.K.