Stoiximan Super League

Δίνει «ανάσες» ο Ουζουνίδης

Με ορισμένες αλλαγές αναμένεται να παραταχθεί ο Πανιώνιος απέναντι στην Καλλονή για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Πανιώνιος σε διάστημα έξι ημερών έχει δώσει δύο δυνατές αναμετρήσεις με Παναιτωλικό για πρωτάθλημα και ΠΑΟΚ για κύπελλο και ο προπονητής των «Κυανέρυθρων» σχεδιάζει να ξεκουράσει ορισμένους παίκτες και να φρεσκάρει την ενδεκάδα του.

Ο Εβρίτης τεχνικός αναμένετε να παρατάξει την ομάδα της Νέας Σμύρνης με τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα τον Βλάχο, αριστερά τον Τασουλή και τους Οικονόμου και Ρισβάνη στο κέντρο της άμυνας.

Σε ρόλο αμυντικών χαφ θα αγωνιστούν οι Σιώπης και Κόρμπος με τον Μπακασέτα μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο και τους Μασούρα, Μπαργκάν και Καραμάνο να αποτελούν την τριπλέτα στην επίθεση.

Τέλος, μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε την αποστολή της Νέας Σμύρνης κατά την άφιξη της στο αεροδρόμιο της Λέσβου, καθώς εκεί βρέθηκαν ορισμένοι φίλαθλοι του «Ιστορικού» που ενθάρρυναν τους παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη φωνάζοντας συνθήματα για την αγαπημένη τους ομάδα, με το ραντεβού τους να ανανεώνεται για την Κυριακή (14/02) στο γήπεδο της Καλλονής.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανιωνίου:

Παπαδόπουλος, Διούδης, Κόρμπος, Σιώπης, Τζανδάρης, Ρισβάνης, Καθάριος, Βαλεντίνος Βλάχος, Οικονόμου, Πατσατζόγλου, Ανσαριφάρντ, Μπακασέτας, Αργυρόπουλος, Καραμάνος, Μασούρας, Τασουλής, Χαλκιαδάκης, Βιγιάλμπα, Μπλέτσας, Μπαργκάν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x