Stoiximan Super League

Επεκτείνει το συμβόλαιο του Τσιγκρίνσκι ο Μελισσανίδης

Μετά από πρωτοβουλία του Δημήτρη Μελισσανίδη, η ΑΕΚ προσφέρει άμεσα νέο συμβόλαιο στον άτυχο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή της στον Ουκρανό στόπερ.

Με μία σπουδαία κίνηση… απαντάει στην ατυχία του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι η ΑΕΚ.

Μετά από προσωπική απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη, η Ένωση ετοιμάζεται –και μάλιστα άμεσα- να επεκτείνει το συμβόλαιο του Ουκρανού στόπερ, δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή της στον 31χρονο άσο, ο οποίος τραυματίστηκε ξανά και θα μείνει στα πιτς για δύο μήνες.

Ο Τσιγκρίνσκι απολαμβάνει την απόλυτη εκτίμηση όλων των ανθρώπων στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, με πρώτο από όλους τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, ο οποίος «γουστάρει» φουλ τον παίκτη. Τόσο για τα αγωνιστικά του προσόντα, όσο και για τον επαγγελματισμό που επιδεικνύει καθημερινά και παρά το ότι τους τελευταίους μήνες έχει παίξει ελάχιστα.

Το περασμένο καλοκαίρι, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός είχε υπογράψει για 2+1 χρόνια στην ΑΕΚ, ωστόσο το προσεχές διάστημα αναμένονται στην Ελλάδα οι εκπρόσωποί του, προκειμένου οι δύο πλευρές να φτάσουν σε πρόωρη επέκταση της συνεργασίας τους και να χαράξουν κοινή πορεία, πιθανώς, για μεγαλύτερο διάστημα. Μία κίνηση σεβασμού και εκτίμησης σε έναν ποδοσφαιριστή που έχει «κερδίσει» τους πάντες εντός συλλόγου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x