Αγγλία

Δίνει τον Γουίλσιρ η Άρσεναλ!

Η Άρσεναλ έχει αποφασίσει να παραχωρήσει τον Τζακ Γουίλσιρ, ο οποίος αγωνίζεται από το 2001 -με ένα μικρό διάλειμμα- στους «κανονιέρηδες».

Χωρίζουν... προσωρινά οι δρόμοι της Άρσεναλ με τον Τζακ Γουίλσιρ. Σύμφωνα με την Daily Mail και το SkySports, ο Αρσέν Βενγκέρ αποφάσισε να δώσει με την μορφή δανεισμού τον 24χρονο άσο, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να κάνει... restart στην καριέρα του.

Ο Άγγλος μέσος βρίσκεται από το 2001 στους Λονδρέζους, ξεκινώντας φυσικά από τις ακαδημίες τους. Μόνη φορά που έφυγε ήταν τον Γενάρη του 2010, όπου για πέντε μήνες φόρεσε την φανέλα της Μπόλτον.

Την περσινή χρονιά, ο Γουίλσιρ ταλαιπωρήθηκε από σοβαρό τραυματισμό στο πόδι, όταν επέστρεψε δεν φάνηκε να είναι σε θέση να προσφέρει και μοιραία περιορίστηκε μόλις σε 37 λεπτά συμμετοχής στην Πρέμιερ Λιγκ!

Ο Αλσατός κόουτς των «κανονιέρηδων» θεωρεί πως ο ποδοσφαιριστής έχει πολλά να δώσει ακόμα στην ομάδα, ωστόσο επιβάλλεται να ξαναπάρει τα πάνω του, σε κάποιον άλλον σύλλογο όπου θα θεωρείται βασικός και αναντικατάστατος. Ό,τι είναι να γίνει όμως, πρέπει να γίνει άμεσα, δεδομένου πως την Τετάρτη ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x