Stoiximan Super League

Διούδης: «Πολύ μεγάλο βήμα ο Παναθηναϊκός» - Τι είπε για Βλαχοδήμο

Ενθουσιασμένος που ανήκει στον Παναθηναϊκό κι έτοιμος να δουλέψει σκληρά για καθιέρωση εμφανίστηκε ο Σωκράτης Διούδης. «Ωραίο και σημαντικό να υπάρχει υγιής ανταγωνισμός» είπε για... Βλαχοδήμο.

Χαρούμενος, ανυπόμονος και «διψασμένος» εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού ο Σωκράτης Διούδης.

Μιλώντας στο επίσημο κανάλι του τριφυλλιού, ο 24χρονος τερματοφύλακας εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το «πολύ μεγάλο βήμα» στην καριέρα του, έδειξε αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά και να καθιερωθεί, ενώ αναφέρθηκε στον «υγιή ανταγωνισμό» με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο για τη φανέλα βασικού.

Τέλος, ο νεοαποκτηθείς γκολκίπερ ξεκαθάρισε πως οι στόχοι του συμβαδίζουν με εκείνους του συλλόγου, ενώ περιμένει πώς και πώς να γίνει ενεργό μέλος της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

«Είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα για εμένα, έρχομαι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα με ιστορία και πολλούς τίτλους. Ήμουν καιρό έτοιμος για αυτό το βήμα στην καριέρα μου και θέλω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών που έχουν από εμένα οι άνθρωποι της ομάδας», είπε αρχικά ο Σωκράτης Διούδης.

Αναφορικά με τους στόχους του, σχολίασε: «Οι στόχοι μου πάντα συμβαδίζουν με τους στόχους της ομάδας. Εγώ από την πλευρά μου θέλω να είμαι υγιής, είμαι ένας παίκτης που δουλεύω πάρα πολύ. Θέλω αυτό να κάνω και τώρα, να δουλέψω σκληρά και να είμαι το συντομότερο δυνατόν έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και μέσα από αυτή να διακριθώ κι εγώ».

Σε ερώτηση για τον συναγωνισμό με τον Βλαχοδήμο, είπε: «Πάντα είναι πολύ ωραίο και πολύ σημαντικό να υπάρχει υγιής ανταγωνισμός σε μια ομάδα. Εγώ από την πλευρά μου, δεν κοιτάω με ποιον είμαι στην ίδια θέση αλλά να κάνω όσο το δυνατόν καλύτερα τη δουλειά μου, αυτό που ξέρω. Το μόνο που εύχομαι είναι να έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία με όλα τα παιδιά που αγωνιζόμαστε στην ίδια θέση, γιατί είναι πολύ σημαντικό. Ειδικά για τη θέση του τερματοφύλακα που είναι μια ξεχωριστή ομάδα, μέσα στην ομάδα. Να έχουμε όλοι την υγεία μας και μέσα από τις προπονήσεις να βελτιώνονται όλοι».

Τέλος, για τον Ουζουνίδη και το ποιους παίκτες γνωρίζει από την ομάδα, απάντησε: «Έχω μιλήσει με τον προπονητή, έχουμε συνεργαστεί πριν από δυο χρόνια. Έχω πολύ καλές σχέσεις με τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ήμασταν πολλά χρόνια μαζί στις εθνικές ομάδες. Τους υπόλοιπους ανυπομονώ να τους γνωρίζω, να μπω κι εγώ στο κλίμα της ομάδας για το οποίο έχω να πω και τα καλύτερα. Κατ' επέκταση στον αγωνιστικό χώρο, να τους γνωρίσω και μέσα στο γήπεδο και να μπω όσο πιο γρήγορα γίνεται στην ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x