Stoiximan Super League

Δίπλα στη «Φλόγα» (και πάλι) ο Ατρόμητος

Το κοινωνικό του πρόσωπο για ακόμα μία φορά έδειξε ο Ατρόμητος, αφού όπως συμβαίνει σε κάθε ευκαιρία, η ΠΑΕ βρέθηκε στο πλευρό του συλλόγου «Φλόγα», μοιράζοντας ήδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα.

Συνεπής στο ραντεβού του με την κοινωνία και με τους ανθρώπους που πραγματικά το έχουν ανάγκη αποδείχθηκε ο Ατρόμητος, καθώς για ακόμα μία φορά μέσα σε λίγους μήνες, η ομάδα του Περιστερίου πρόσφερε τη βοήθεια και τη στήριξή της στο σύλλογο «Φλόγα».

Αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών, αποτελούμενη από τους Νίκο Λαζαρίδη, Κυριάκο Κιβρακίδη, Βασιλη Μπάρκα και Χρήστο Θεοδωράκη πρόσφερε είδη πρώτης ανάγκης στο σύλλογο γονέων με νεοπλασματική ασθένεια, στέλνοντας για ακόμα μία φορά το μήνυμα αυτή τη δύσκολη συγκυρία.

inner

Η Μαρία Τρυφωνίδη που είναι η «ψυχή» του συλλόγου, ευχαρίστησε για ακόμα μία φορά την ΠΑΕ Ατρόμητος: «Ο Ατρόμητος πάντα μας θυμάται. Είναι κοντά μας και στηρίζει μια πολύ δύσκολη προσπάθεια».

Αναλυτικά το μήνυμα της ΠΑΕ Ατρόμητος:

Μια «Φλόγα» αγάπης και ελπίδας!

Παιδικά χαμόγελα. Άνθρωποι καλοσυνάτοι. Γονείς που ζουν μαζί με τα παιδιά τους από κάθε γωνιά της επαρχίας για όσο διάστημα διαρκέσει η θεραπεία. Μια πραγματική οικογένεια: Η «Φλόγα»!
Για μια ακόμη φορά η ομάδα μας βρέθηκε σήμερα το πρωί κοντά στα παιδιά και στους γονείς του Συλλόγου «Φλόγα» με όλη της την αγάπη και για να μεταφέρει τις ευχές της δικής μας ποδοσφαιρικής οικογένειας για τις Άγιες Ημέρες!

Οι ποδοσφαιριστές Νίκος Λαζαρίδης, Κυριάκος Κιβρακίδης, Βασίλης Μπάρκας, Χρήστος Θεοδωράκης πρόσφεραν είδη πρώτης ανάγκης στον σύλλογο γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, μα πάνω από όλα ήθελαν να μεταδώσουν τη δική τους «φλόγα», να στείλουν το μήνυμα ότι είμαστε κοντά στη «Φλόγα».

Η κυρία Μαρία Τρυφωνίδη, η ψυχή του συλλόγου, μας ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά γεμάτη συγκίνηση. «Ο Ατρόμητος πάντα μας θυμάται. Είναι κοντά μας και στηρίζει μια πολύ δύσκολη προσπάθεια», μας είπε. 

Παιδάκια καλή δύναμη, θα νικήσετε σίγουρα!. Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x