Την επίσκεψη-θεσμό στον σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» πραγματοποίησε και φέτος ο Ατρόμητος, προσφέροντας ήδη πρώτης ανάγκης.

Για την ακρίβεια, αντιπροσωπεία από το τμήμα Κ20 βρέθηκε σήμερα στον σύλλογο, εκφράζοντας παράλληλα και την ηθική συμπαράσταση στην καθημερινή προσπάθεια που καταβάλλουν όλα τα μέλη.

Αναλυτικά:

Τη φλόγα της αγάπης και της πίστης ότι όλα τα εμπόδια θα υπερνικηθούν, μετέδωσε η αντιπροσωπεία του Ατρόμητου Κ20 που επισκέφθηκε τη «Φλόγα»!

Για μια ακόμη φορά η ομάδα μας βρέθηκε κοντά στον σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια για να προσφέρει είδη πρώτης ανάγκης που θα κάνουν πιο ευχάριστο το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι αλλά πρωτίστως για να υποδηλώσει την αμέριστη συμπαράσταση της στον καθημερινό «αγώνα της ζωής».

Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν ο Υπεύθυνος Ποδοσφαιρικού Τμήματος της Κ20 Συμεών Συμεωνίδης, οι ποδοσφαιριστές Γιώργος Νταβιώτης, Ανδρέας Ρούνης, Παναγιώτης Τσεκερίδης, ο Συνεργάτης Προπονητής Κώστας Κωνσταντόπουλος, ο Προπονητής Τερματοφυλάκων Κωνσταντίνος Καρατασάκης και ο Φυσικοθεραπευτής Βασίλης Βερύκιος.

Η πρόεδρος της «Φλόγας» κυρία Μαρία Τρυφωνίδου με βαθιά λόγια αγάπης ευχαρίστησε τον Ατρόμητο που παραμένει συνοδοιπόρος σε αυτό το δύσκολο ταξίδι των παιδιών που όλοι ευχόμαστε να έχει ένα αίσιο τέλος!.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ