Stoiximan Super League

Διπλή… αποστολή για ΠΑΟΚ

Με αποστολή 22 ατόμων ταξιδεύει στην Αθήνα ο ΠΑΟΚ, για τα δύο ερχόμενα ματς κόντρα σε ΑΕΚ και Πανιώνιο. Επιστροφές και… Βελλίδης στην διάθεση του Τούντορ για τα δύο παιχνίδια.

Έτοιμος για… δύο ματς είναι ο ΠΑΟΚ, που ταξιδεύει στην Αθήνα με αποστολή 22 ατόμων για τα παιχνίδια κόντρα σε ΑΕΚ και Πανιώνιο.
Ο Ίγκορ Τούντορ μπορεί να υπολογίζει σε αρκετές επιστροφές στην συγκεκριμένη δυάδα αγώνων, αφού Μακ και Μαλεζάς, παρότι έκαναν ατομικό, ακολούθησαν την αποστολή, με την ελπίδα να είναι έτοιμοι τουλάχιστον στο δεύτερο παιχνίδι.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Ρικάρντο Κόστα, μετά από τρεις μήνες απουσίες, ενώ εκτός έμεινε ο Τέρι Αντόνις, που προπονήθηκε μετά την επιστροφή του απ’ την Εθνική Αυστραλίας.

Όσο για τον νεοαποκτηθέντα Μαρκό Βελλίδη ακολούθησε για πρώτη φορά το σύνολο του Δικέφαλου, μια μέρα μετά την απόκτησή του.


Αναλυτικά, η αποστολή: Βελλίδης , Όλσεν, Κίτσιου, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Κόστα, Βίτορ, Μαλεζάς, Κοροβέσης, Τζιόλης, Κάτσε, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Γκολάσα, Σάμπο, Πέλκας, Μυστακίδης, Ζάιρο, Μακ, Ροντρίγκες, Κλάους, Μπερμπάτοφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x