Stoiximan Super League

Διπλή μάχη για Εργοτέλη

Στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού προσέφυγε ο Εργοτέλης, ζητώντας τον υποβιβασμό της Κέρκυρας και παράλληλα περιμένει εξελίξεις από την υπόθεση της Βέροιας.

Κάθε πιθανότητα παραμονής του Εργοτέλη στη Σούπερ Λίγκα σκοπεύει να εξαντλήσει ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάννη Δασκαλάκης.

Σύμφωνα με τη SportDay, οι Κρητικοί κατέθεσαν προσφυγή στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και ζητούν τον υποβιβασμό της Κέρκυρας για την υπόθεση του παρένθετου προσώπου που φέρεται να υπάρχει στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ του Ιουνίου.

Οι «κιτρινόμαυροι» επιβεβαίωσαν αυτή την κίνηση και επικαλούνται το δεδικασμένο από την υπόθεση του καλοκαιριού του 2011, με την αντίστοιχη τιμωρία που είχε επιβληθεί σε Καβάλα και Ολυμπιακό Βόλου για το ίδιο ζήτημα.

Ωστόσο, για να μπορέσει ο Εργοτέλης στην κατηγορία χρειάζεται δύο προϋποθέσεις: να μην επικυρωθεί νωρίς η βαθμολογία στο σύνολό της (ειδάλλως ο υποβιβασμό του θα είναι αμετάκλητος βάσει του ΚΑΠ και τα όποια κενά καλυφθούν από «επιλαχούσες» ομάδες της Football League), αλλά και για να βρεθεί άλλη μία ομάδα που θα υποβιβαστεί για εξωαγωνιστικούς λόγους.

Για αυτό τον λόγο οι Ηρακλειώτες παρακολουθούν τις εξελίξεις και στην υπόθεση της Βέροιας και τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για εκείνη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x