Super League 2

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για τα Τρίκαλα

Σε δύο ακόμη μεταγραφές προχώρησαν τα Τρίκαλα, καθώς η θεσσαλική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Άγγελου Βέρτζου και του Λεάντρο Πίντο.

Συνεχίζουν το μεταγραφικό τους ντεμαράζ τα Τρίκαλα, τα οποία με τις δύο νέες μεταγραφές, του Άγγελου Βέρτζου και του Λεάντρο Πίντο, έφτασαν τις 13 σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο και δείχνουν έτοιμα να διεκδικήσουν ό, τι καλύτερο μπορούν στη Football League της νέας σεζόν.

Ο Βέρτζος αποκτήθηκε ως ελεύθερος, φορώντας πέρυσι τη φανέλα της ΑΕΛ. Αγωνίζεται ως αμυντικός και έχει περάσει από αρκετές ομάδες της Β’ Εθνικής, όπως ο Αχαρναϊκός, ο Πανηλειακός, η Προοδευτική, ο Απόλλωνας και η Νίκη Βόλου.

Όσον αφορά το έτερο μεταγραφικό απόκτημα των Θεσσαλών, ο Βραζιλιάνος Πίντο αγωνίζεται στη θέση του στόπερ και αποκτήθηκε και αυτός ως ελεύθερος. Πέρυσι αγωνιζόταν με τα χρώματα της Λαμίας, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει και τις φανέλες της Δόξας Δράμας, της Καλλονής, του Ολυμπιακού και του ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα:


«Ο ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές, Άγγελο Βέρτζο και Πίντο Λεάντρο. Τους καλωσορίζει στην ομάδα μας και τους εύχεται υγεία και πολλές αγωνιστικές επιτυχίες.

Άγγελος Βέρτζος

Ο έμπειρος 33χρονος αμυντικός (27/5/1983) έχει αγωνιστεί σε πλήθος ομάδων ειδικά σε δεύτερη και τρίτη κατηγορία όπως Αχαρναικός, Πανηλειακός , Αγιος Δημήτριος, Νίκη Βόλου, Απόλλωνας Σμύρνης, Προοδευτική ενώ έχει περάσει και από την Σούπερ Λίγκα με τις φανέλες των Δόξα Δράμα και Βέροια. Ενώ πέρυσι με την Λάρισα κέρδισε την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα.

Πίντο Λεάντρο

Ο Βραζιλιάνος στόπερ Πίντο Λεάντρο, 22 ετών (24/1/1994), με ύψος 1,82 έχει αγωνισθεί μέχρι σήμερα στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, στην ΠΑΕ Καλλονή, στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και στην ΠΑΕ Λαμία.
»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x