Super League 2

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα από Καλλόνη

Σε δύο ακόμη μεταγραφές προχώρησε η Καλλονή, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Παναγιώτη Αρναούτογλου και του Άντερσον Παραΐμπα.

Συνεχίζει την ενίσχυσή της η Καλλονή, η οποία θέλει να φτιάξει ένα δυνατό ρόστερ για να διεκδικήσει την άνοδό της στη Super League. Η ομάδα της Λέσβου ανακοίνωσε την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών, του Παναγιώτη Αρναούτογλου και του Άντερσον Παραΐμπα.

Ο 26χρονος Έλληνας αριστερός μπακ αποκτήθηκε ως ελεύθερος, αγωνιζόμενος πέρυσι με τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ έχει περάσει και από τη Γερμανία, όπου αγωνίστηκε με τη φανέλα της Καρλσρούης.

Το έταιρο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΛΚ, είναι ο 26 ετών Βραζιλιάνος Παραΐμπα, ο οποίος αγωνίζεται ως φορ, έχοντας φορέσει τη φανέλα αρκετών συλλόγων στη Βραζιλία, όπως η Σπορτ Ρεσίφε, η Αλαγκοάνο και η Μπόα, η οποία ήταν η τελευταία του ομάδα πριν γίνει κάτοικος Μυτιλήνης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής για την απόκτηση του Αρναούτογλου:


«Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Αρναούτογλου.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας γεννήθηκε στις 30 Μαΐου του 1990 και αγωνίζεται ως αριστερό μπακ. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού και σύντομα μετακόμισε στην Γερμανία για λογαριασμό της Καρλσρούης όπου παρέμεινε για δύο χρόνια. Tην περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.
»

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής για την απόκτηση του Άντερσον Παραΐμπα:


«ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Άντερσον ντα Σίλβα Παραΐμπα (Anderson Paraiba).

Ο Παραΐμπα γεννήθηκε στις 26 Ιανουαρίου του 1990 στη Βραζιλία και αγωνίζεται ως επιθετικός. Η καριέρα του ξεκίνησε από την Σπορτ Ρεσίφε, στην οποία αγωνίστηκε ως το 2012. Στη συνέχεια φόρεσε την φανέλα των Καμπινένσε, Σαλγκουέιρο, ABC, Αλαγκοάνο ενώ την περασμένη σεζόν έπαιξε με τις Νόβο Χαμπούργκο και Μπόα.

Τον καλωσορίζουμε στην Καλλονή μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.
»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x