Αγγλία

Διπλό «χτύπημα» από Βίλα

Διπλή ενίσχυση για την Άστον Βίλα. Οι «χωριάτες» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Τζορντάν Βερετούτ από τη Νάντ και του Ρούντι Γκεστέντ από την Μπλάκμπερν.

Παίκτης της Άστον Βίλα είναι και επίσημα ο Τζορντάν Βερετούτ. Οι «χωριάτες» κατάφεραν να ολοκληρώσουν με επιτυχία τις διαπραγματεύσεις τους με τη Ναντ και ανακοίνωσαν την απόκτηση του 22χρονου μέσου για τα επόμενα πέντε χρόνια.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Τζορντάν διάλεξε την Άστον Βίλα ενώ είχε πολλές επιλογές, όμως προτίμησε να εξελιχτεί στην ομάδα μας. Έχει παίξει πάνω από 140 παιχνίδια στην Ligue1 και είναι ένας πολλά υποσχόμενος νέος ποδοσφαιριστής. Ξέρω ότι στην Γαλλία έχει καλό όνομα και γι’αυτό είμαι ενθουσιασμένοι με το deal», είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της ομάδας, Τιμ Σέργουντ.

Στην Άστον Βίλα όμως δεν αρκέστηκαν εκεί και την Παρασκευή ανακοίνωσαν και την συμφωνία τους με την Μπλάκμπερν για τον Ρούντι Γκεστέντ. Ο 26χρονος επιθετικός υπέγραψε επίσης για πέντε χρόνια, ενώ για καμία από τις δύο μεταγραφές δεν έχουν γνωστοποιηθεί τα ποσά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x