Super League 2

Διπλό «χτύπημα» Άρη με Μπαντιμπαγκά και Καράμπελα

Σημαντική ενίσχυση του Άρη λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος, καθώς έχει έρθει σε συμφωνία με τον Νίκο Καράμπελα και τον Ζιγκί Μπαντιμπαγκά.

Έτοιμος να πραγματοποιήσει δύο (ακόμη) πολύ καλές μεταγραφές είναι ο Άρης που θα εμφανιστεί με εξαιρετικό (για τα δεδομένα της κατηγορίας) ρόστερ στη Football League. Πρόκειται για τον Νίκο Καράμπελα και τον Ζιγκί Μπαντιμπαγκά.

Με τον 31χρονο αριστερό μπακ (μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως στόπερ), που φόρεσε τη φανέλα των «κίτρινων» από το 2006 έως το 2009 και αγωνίζεται στην Ισπανία από το 2012 και μετά, ήρθε σε προφορική συμφωνία αργά το βράδυ της Τρίτης και ύστερα από διαπραγματεύσεις αρκετών ημερών για συμβόλαιο τριών ετών.

Ουσιαστικά, για να ανακοινωθεί ο παίκτης απομένουν οι ιατρικές εξετάσεις και η υπογραφή του Έλληνα ποδοσφαιριστή. Στα 3,5 χρόνια που παρέμεινε στη Λεβάντε αγωνίστηκε σε 57 επίσημα ματς και σημείωσε ένα γκολ, ενώ το περασμένο εξάμηνο πήγε στη Βαγιαδολίδ και πρόλαβε να πάρει μέρος σε 11 ματς της Segunda Division.

Παράλληλα, η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου τα βρήκε και με τον Ζιγκί Μπαντιμπανγκά που θα αποκτηθεί για αντικαταστάτης του Γκαέλ Νλουντούλου, ενώ υπάρχουν και οι λύσεις των Ντούνη και Μιλούνοβιτς για τα άκρα της επίθεσης. Ο πρώην παίκτης των Αστέρα Τρίπολης και Εργοτέλη αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της ημέρας. Την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Ομόνοια και σε 24 ματς σημείωσε έξι γκολ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x