Stoiximan Super League

Διπρόσωπος «Δικέφαλος»

Συγκεντρωμένος αμυντικά, αλλά προβληματικός στην τελική προσπάθεια εμφανίστηκε ο ΠΑΟΚ που πήρε δύσκολη κόντρα στην Κέρκυρα. Περιμένει βελτίωση ο Γεωργιάδης. Χάνει Ρατς, Νομπόα.

Τουλάχιστον προσωρινά ο ΠΑΟΚ ανέβηκε στη δεύτερη θέση χάρη στη νίκη στο παιχνίδι με την Κέρκυρα. Μια δύσκολη επικράτηση για τους Θεσσαλονικείς, όπου αναδείχθηκε για μια ακόμη φορά η αδυναμία της ομάδας στην τελική προσπάθεια και φάνηκε ακόμη περισσότερο με την απουσία του φορμαρισμένου Παπαδόπουλου. Κάτι στο οποίο στάθηκε και ο Γιώργος Γεωργιάδης, τονίζοντας την ανάγκη του «Δικεφάλου» να παρουσιάσει ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση μιας και σύντομα ακολουθεί η μάχη των πλέι οφ.

Το υπέροχο γκολ του Κάτσε λύτρωσε τους Θεσσαλονικείς που επιστρέφουν στη βάση χωρίς απώλειες βαθμών, αλλά χάνοντας δύο παίκτες ενόψει της συνέχειας. Ο μεν Ρατς αποβλήθηκε και θα λείψει από τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ο Νομπόα συμπλήρωσε κάρτες και θα μείνει εκτός σε δύο από τους τρεις εναπομείναντες αγώνες της κανονικής διάρκειας (με ΠΑΣ, Λεβαδειακό και Πανιώνιο).

Σενάρια για Ιτάνζ και Κόνιασπορ

Ο Σαρλ Ιτάνζ ήταν και χθες σε ετοιμότητα όποτε χρειάστηκε για να κρατήσει απαραβίαστη την εστία του. Το θέμα παραμονής του Καμερουνέζου όμως έχει μείνει πίσω, καθώς δεν καρποφόρησαν οι αρχικές συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του. Η Κόνιασπορ φαίνεται να περιμένει τις εξελίξεις, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Τουρκία υπάρχει ήδη προσέγγιση για την επιστροφή του (ήταν δανεικός την περσινή σεζόν). Μάλιστα στην γειτονική χώρα θεωρούν δεδομένο ότι θα υπάρξει συμφωνία με την Κόνιασπορ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x