Ισπανία

Διώχνει τον Νάβας η Ρεάλ - Πρότεινε αντικαταστάτες ο Ρονάλντο

Σε αλλαγή τερματοφύλακα αναμένεται να προχωρήσει η Ρεάλ Μαδρίτης στο τέλος της σεζόν και ήδη ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει κάνει τις προτάσεις του στη διοίκηση της «βασίλισσας».

Έτοιμη να αλλάξει τερματοφύλακα το ερχόμενο καλοκαίρι είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία θα κινηθεί για ένα μεγαλύτερο όνομα σε σχέση με τον Κέιλορ Νάβας. Ήδη, μάλιστα ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει προτείνει στους διοικούντες τη «βασίλισσα» τέσσερις ποδοσφαιριστές για να αντικαταστήσουν τον Κοσταρικανό διεθνή.

Νταβίντ Ντε Χέα, Τιμπό Κουρτουά, Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν και Γιαν Όμπλακ είναι οι παίκτες που έχει στο νου του ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, με την κάθε περίπτωση να έχει τις δυσκολίες της.

Όσον αφορά τον Ισπανό πορτιέρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η «βασίλισσα» είχε φτάσει ένα… φαξ μακριά από την απόκτηση του το 2015 και κάθε καλοκαίρι το όνομα του παίζει στα μεταγραφικά σενάρια της ισπανικής ομάδας. Και φέτος, όμως, δύσκολα ο Ζοσέ Μουρίνιο θα συναινέσει στην παραχώρηση του.

Στην περίπτωση του Κουρτουά τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα, αφού ο Βέλγος είναι πολύ κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του με την Τσέλσι, γεγονός που είναι σχεδόν απίθανο να τον «οδηγήσει» στη Μαδρίτη.

Πιο εύκολη θεωρητικά θα είναι η απόκτηση του Γιαν Όμπλακ από την Ατλέτικο Μαδρίτης, αφού στο συμβόλαιο του Σλοβένου υπάρχει ρήτρα 100 εκατ. ευρώ, την οποία μπορεί να πληρώσει η Ρεάλ και να «κλέψει» έναν από τους βασικούς παίκτες της συμπολίτισσας της.

Φυσικά, η περίπτωση του Τερ Στέγκεν μοιάζει με όνειρο θερινής νυκτός, αφού είναι προφανές ότι ο Γερμανός «περνάει» καλά στην Μπαρτσελόνα και δεν θέλει να αποχωρήσει.

Επιμέλεια: Μανώλης Μποτσέτος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x