Ισπανία

Διώχνουν με… τις κλωτσιές τον Χακόμπο

Θέμα χρόνου αποτελεί η λύση της συνεργασίας του Σανθ Χακόμπο με την Τενερίφη. Ο 31χρονος γκολκίπερ, έπειτα από λεκτική διαμάχη στην προπόνηση, κλώτσησε συμπαίκτη του ενώ ήρθε στα χέρια με ακόμη έναν.

Ξένο σώμα αποτελεί για την Τενερίφη ο Σανθ Χακόμπο. Ο 31χρονος γκολκίπερ, που και από το πέρασμά του από την είχε δείξει πως δεν μπορεί να συγκρατήσει εύκολα τα νεύρα του, μετέτρεψε σε σαλούν την προπόνηση της ομάδας του την Πέμπτη.

Ο Χακόμπο είχε λεκτική διαμάχη με τον συμπαίκτη του Κρίστο Γκονζάλεθ, που όμως δεν έμεινε στα λόγια. Ο Ισπανός πλησίασε τον συμπαίκτη του και άρχισε να τον κλωτσάει… Μάλιστα, ενδεικτικό της εκτός ελέγχου κατάστασης που βρισκόταν αποτελεί το γεγονός, πως ήρθε στα χέρια και με ακόμη έναν που προσπάθησε να τον σταματήσει.

Οι κινήσεις από την πλευρά της διοίκησης της ομάδας ήταν άμεσες αφού ο παίκτης κλήθηκε άμεσα σε απολογία που όλα δείχνουν πως θα οδηγήσει και στην διακοπή του δανεισμού του από τον ΠΑΟΚ. Την είδηση επιβεβαίωσε με δηλώσεις του και ο τεχνικός της Τενερίφης, Άλφαρο Θερφέρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x