Stoiximan Super League

«Δοκιμασίες» για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό

Λίγες ημέρες πριν επιστρέψει στα ευρωπαϊκά σαλόνια η ΑΕΚ υποδέχεται την ΑΕΛ, το οποίο έχει «σημαδευτεί» από το επεισόδιο Μελισσανίδη-Κούγια. Την πρώτη του νίκη στην Κέρκυρα ψάχνει ο Παναθηναϊκός.

Την «γκέλα» του Ολυμπιακού στην Ξάνθη θέλει να εκμεταλλευτεί η ΑΕΚ αλλά και ο Παναθηναϊκός, οι οποίοι αντιμετωπίζουν ΑΕΛ (εντός) και Κέρκυρα (εκτός), αντίστοιχα.

Λίγες ημέρες πριν επιστρέψει στα ευρωπαϊκά σαλόνια και ταξιδέψει στην Κροατία για να αντιμετωπίσει την Ριέκα για την 1η αγωνιστική του Europa League, η «Ένωση» υποδέχεται την Λάρισα.

Το παιχνίδι των δύο ομάδων έχει «σημαδευτεί» από το επεισόδιο που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε εστιατόριο της Βουλιαγμένης ανάμεσα στον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Αλέξη Κούγια.

Στο καθαρά αγωνιστικό, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν την ευκαιρία να «πιάσουν» στην κορυφή τον Ολυμπιακό, ο οποίος χθες αναδείχθηκε ισόπαλος με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Ο Χιμένεθ δεν υπολογίζει τους Σιμόες, Γαλανόπουλο, Πατίτο Ροντρίγκες και Τρίστανσον, ενώ ο Αντρέ Πάους καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τους Μπάμπιτς και Γιοβάνοβιτς.

Δύο ώρες αργότερα, στις 20:30, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κέρκυρα, και θέλει να πετύχει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, αφού στις δύο πρώτες αγωνιστικές αναδείχθηκε ισόπαλος με Πλατανιά και Λεβαδειακό. Από την πλευρά τους, οι Φαίακες προέρχονται από δύο σερί ήττες από Πανιώνιο και ΠΑΟΚ, και έχουν μεγάλο κίνητρο και εκείνοι με τη σειρά τους να πετύχουν το πρώτο τους «τρίποντο». Ο Ουζουνίδης άφησε εκτός τους Ρέις, Βιγιαφάνιες, Μολέντο και Τζανδάρη, ενώ ο Βοσνιάδης δεν υπολογίζει τον Τουράμ.

Το σημερινό πρόγραμμα ανοίγει με την αναμέτρηση ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Παναιτωλικό, με τους Νεοσμυρνιώτες αν κερδίσουν να ανεβαίνουν στην πρώτη θέση και να έχουν το απόλυτο στις πρώτες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Από την πλευρά τους, οι Αγρινιώτες θέλουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στη φετινή Σούπερ Λίγκα.

Το άλλο ματς της ημέρας είναι εκείνο ανάμεσα στον Λεβαδειακο και τον Πλατανιά, με τους Βοιωτούς να μετρούν δύο ισοπαλίες και τους Κρητικούς μία ισοπαλία και μία ήττα στις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου

Αστέρας Τρίπολης-Λαμία 1-3
Σαν στο σπίτι της! Η Λαμία πέρασε αέρα από την Τρίπολη, επικρατώντας 3-1 του Αστέρα και πέτυχε την παρθενική της νίκη στην πρώτη κατηγορία, ούσα τρομερά εύστοχη στις επιθέσεις προς την αντίπαλη άμυνα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

Την εξαιρετική του πορεία στο πρωτάθλημα συνεχίζει ο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες ήταν άριστα στημένοι και χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα, πήραν τον βαθμό (0-0) στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο! Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ξάνθη-Ολυμπιακός 1-1

Αν και προηγήθηκε νωρίς και θα μπορούσε να «καθαρίσει» από το 30', ο Ολυμπιακός κινδύνεψε ακόμη και με ήττα στην Ξάνθη, μένοντας στο 1-1! Δεν είδε το χέρι-πέναλτι του Λισγάρα στο 0-0 ο Καλογερόπουλος. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου

Πανιώνιος-Παναιτωλικός (16:00, Novasports 2)
ΑΕΚ-ΑΕΛ (18:15, Novasports 2)
Λεβαδειακός-Πλατανιάς (18:15, Novasports 3)
Κέρκυρα-Παναθηναϊκός (20:30, Novasports 1)

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου

Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΟΚ (19:30, Novasports 1)

Η επόμενη (4η) αγωνιστική

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου

Λεβαδειακός-Ξάνθη (16:00)
ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός (18:15)
Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης (20:30)

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου

Παναθηναϊκός-Απόλλων Σμύρνης (16:00)
ΑΕΛ-Ατρόμητος (18:15)
Πλατανιάς-Κέρκυρα (18:15)
Λαμία-ΑΕΚ (20:30)

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου

ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος (19:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x