Stoiximan Super League

Δοκιμασίες για τους τρεις «μεγάλους»

Τις πρώτες τους νίκες στο φετινό πρωτάθλημα καλούνται να πετύχουν σήμερα ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός με Κέρκυρα και Λεβαδειακό, αντίστοιχα. Το «2 στα 2», μετά τον Ολυμπιακό, θέλει να κάνει η ΑΕΚ.

Μετά τον αποκλεισμό τους από το Europa League, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός καλούνται να ξεπεράσουν τα όποια προβλήματα αντιμετωπίσουν σε αγωνιστικό επίπεδο και πετύχουν τις πρώτες τους νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται στην άδεια (λόγω τιμωρίας) Τούμπα την Κέρκυρα, ύστερα από τον αποκλεισμό σοκ από την Έστερσουντ και το κλίμα στις τάξεις της ομάδας δεν είναι καθόλου καλό, ιδιαίτερα σε επίπεδο διοίκησης με τον Λούμπος Μίχελ να αναλαμβάνει τις ευθύνες που του αναλογούν και να υποβάλει την παραίτησή του.

Παράλληλα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου αντιμετωπίζει πάρα προβλήματα, με απουσίες σημαντικών παικτών, και την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει τη συμμετοχή του νεοαποκτηθέντα Ελ Καντουρί στο αρχικό σχήμα.

Ο Παναθηναϊκός, τώρα, δεν κατάφερε να κάνει το «θαύμα» κόντρα στην Μπιλμπάο και η κούραση έχει επηρεάσει τους παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος και εκείνος με τη σειρά του αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα ενόψει του σημερινού αγώνα με τον Λεβαδειακό στη Λεωφόρο (επίσης κεκλεισμένων των θυρών).

Ο Εβρίτης τεχνικός δεν υπολογίζει τους Μολέντο, Χουλτ, Βιγιαφάνιες, Ρέις, Στάικο και ο ανέτοιμος Ινσούα. Ο Έλληνας προπονητής δεν έχει αριστερό μπακ και κατά πάσα πιθανότητα θα παίξει ο Κολοβέτσιος στη συγκεκριμένη θέση.

Από την πλευρά της, η ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της μετά την νίκη στην πρεμιέρα επί του Παναιτωλικού (με σκορ 2-0) και την σπουδαία πρόκριση επί της Μπριζ (με σκορ 3-0) την προηγούμενη Πέμπτη στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο Μανόλο Χιμένεθ επιχείρησε να ρίξει τους τόνους στην προπόνηση της Παρασκευής, εξηγώντας στους παίκτες τη σημασία που έχει ο σημερινός αγώνας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, λίγο πριν από τη νέα διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Για τον Ισπανό τεχνικό είναι εκτός πλάνων οι τιμωρημένοι Αλμέιδα και Χριστοδουλόπουλος, οι τραυματίες Γιακουμάκης και Λαμπρόπουλος, ενώ στην Αθήνα έμεινε ο Λόπες που καταπονήθηκε πολύ στο ματς με τους Βέλγους.

Το άλλο παιχνίδι της ημέρας είναι αυτό ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Απόλλωνα, με τους Νεοσμυρνιώτες να προέρχονται από τη νίκη επί της Κέρκυρας και τους νεοφώτιστους να αναδεικνύονται ισόπαλοι στην έδρα του Ατρομήτου.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Σάββατο 26 Αυγούστου

Παναιτωλικός-Ατρόμητος 2-2

Έγινε μάχη! Ο Παναιτωλικός βρέθηκε δις να κυνηγάει και κατάφερε να «επιστρέψει» ισάριθμες φορές κόντρα στον Ατρόμητο, που, όπως στην πρεμιέρα δεν μπόρεσε να διαχειριστεί το προβάδισμά του (2-2). Διαβάστε εδώ περισσότερα



Πλατανιάς-Ξάνθη 0-2

Ο Πλατανιάς ήλπιζε σε ένα δεύτερο σερί θετικό αποτέλεσμα στα Περιβόλια, ωστόσο η Ξάνθη τον… γείωσε. Με γκολ των Μπρίτο και Γέντρισεκ, οι Ακρίτες επικράτησαν 2-0 και πήραν το πρώτο τους τρίποντο! Διαβάστε εδώ περισσότερα



Λαμία-Ολυμπιακός 0-1

Το 2/2 αλλά με δυσκολία έκανε ο Ολυμπιακός, αφού η Λαμία τον ζόρισε στο Περιστέρι. Τελικά οι ερυθρόλευκοι πήραν τη νίκη (1-0) με πέναλτι του Φορτούνη, ενώ αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες για 20 λεπτά. Διαβάστε εδώ περισσότερα



Κυριακή 27 Αυγούστου

ΠΑΟΚ-Κέρκυρα (19:15)
Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός (19:15)
Πανιώνιος-Απόλλων (19:15)
ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ (21:30)

Δευτέρα 28 Αυγούστου

ΑΕΛ-Αστέρας Τρίπολης (21:30)

Η επόμενη (3η) αγωνιστική – Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος

ΑΕΚ-ΑΕΛ
Ξάνθη-Ολυμπιακός
Κέρκυρα-Παναθηναϊκός
Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΟΚ
Αστέρας Τρίπολης-Λαμία
Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα
Λεβαδειακός-Πλατανιάς
Πανιώνιος-Παναιτωλικός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x