Stoiximan Super League

Τεστ... αντοχής για Παναθηναϊκό στο Ηράκλειο, εντός έδρας δοκιμασίες για Ολυμπιακό και ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να σπάσει την έδρα του μαχητικού ΟΦΗ, ενώ ΑΕΚ και Ολυμπιακός αντιμετωπίζουν εντός Αστέρα Τρίπολης και Λάρισα. Ξάνθη-Παναιτωλικός και Ατρόμητος-Λαμία τα άλλα δυο ματς.

Πέντε ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Super League για την εμβόλιμη 15η αγωνιστική με δράση σε Αθήνα, Αγρίνιο και Ηράκλειο.

Στην πιο αμφίρροπη αναμέτρηση, ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στην Κρήτη για ένα τεστ... δυνάμεων κι όχι μόνο κόντρα στον εξαιρετικό τη φετινή σεζόν ΟΦΗ που «βλέπει» Ευρώπη με τις μέχρι στιγμής εμφανίσεις του, έχοντας μάλιστα την τρίτη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 25 γκολ.

Η ΑΕΚ μετά τη σημαντική νίκη στα Πηγάδια κόντρα στην Ξάνθη στο ντεμπούτο του Μάσιμο Καρέα και την εδραίωση στην 3η θέση της βαθμολογίας, θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Αστέρα που δεν βρίσκεται και στο καλύτερο «φεγγάρι» του, προερχόμενος μάλιστα και από βαριά ήττα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Στο κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας «Γεώργιος Καραϊσκάκης», οι «ερυθρόλευκοι» μετά την εμφατική τους εμφάνιση στην Τρίπολη, θέλουν να μην χάσουν έδαφος στη μάχη της πρωτιάς με τον ΠΑΟΚ, υποδεχόμενοι την ΑΕΛ που μετά την ήττα της από τον Ατρόμητο, πιέζεται ακόμα περισσότερο βαθμολογικά στη μάχη που δίνει για την εξάδα.

Στα άλλα ματς της Τετάρτης (18/12), η Ξάνθη υποδέχεται τον Παναιτωλικό, ενώ ο Ατρόμητος φιλοξενεί τη Λαμία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Τετάρτη (18/12)

Ξάνθη Arena, Ξάνθη-Παναιτωλικός (17:00)

«Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», ΟΦΗ–Παναθηναϊκός (17:15)

«Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός-ΟΦΗ (17:15)

Ολυμπιακό Στάδιο, ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης (19:30)

Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, Ατρόμητος-Λαμία (19:30)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x