Super League 2

Δουφεξής στο sportfm.gr: «Έναρξη της FL μέχρι τις 21/10 - Αυτοί είναι οι στόχοι του Αήττητου»

Για τους στόχους του φετινού Αήττητου Σπάτων, αλλά και για την έναρξη της... πολύπαθης Football League μίλησε στο sportfm.gr ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Παναγιώτης Δουφεξής.

Έτοιμος για μια χρονιά στην οποία ο Αήττητος Σπάτων θα έχει στόχο το καλό ποδόσφαιρο και την όσο δυνατόν υψηλότερη θέση στη βαθμολογία δήλωσε στο sportfm.gr ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Παναγιώτης Δουφεξής.

Η «ψυχή» του αγωνιστικού τμήματος αναφέρθηκε στο απαιτητικό καλοκαίρι που πέρασε στο οποίο έπρεπε να στελεχωθεί η νέα ομάδα για την παρθενική της παρουσία στη Football League, για τους στόχους που έχει ο Αήττητος, αλλά και για το φλέγον ζήτημα που αφορά την έναρξη του πρωταθλήματος, τονίζοντας ότι η πεποίθησή του είναι ότι θα έχουμε σέντρα στις 21 του μήνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο sportfm.gr και τον Παύλο Κουστέρη:

Μέχρι στιγμής, ο Αήττητος έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Είστε ικανοποιημένοι από το «χτίσιμο» της ομάδας;


«Είμαστε μια νέα ομάδα, η 7η επαγγελματική εντός Αθήνας κι η μόνη στη Football League. Θεωρώ ότι έχει δημιουργηθεί ένα σύνολο με πάρα πολύ ταλέντο. Είναι μίγμα από κορμό παλιών παικτών, με έμπειρους που έχουν παραστάσεις από Super και Football League. Το πάντρεμα είναι καλό, το κλίμα είναι άριστο στα αποδυτήρια. Είναι μια ομάδα που θα παίξει καλό ποδόσφαιρο και θα βλέπει το κάθε ματς ξεχωριστά για να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται».

Το καλοκαίρι όμως δεν ήταν εύκολο, δεδομένου ότι τρέχατε για να αποκτήσετε επαγγελματικό ΑΦΜ και να γίνει η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

«Πραγματικά ήταν πάρα πολλά πράγματα να γίνουν σ' ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Ο πρόεδρος κι εγώ δεν είχαμε καθόλου προσωπική ζωή από τον Ιούνιο μέχρι σήμερα. Το κάναμε με μεγάλη χαρά και μεράκι. Όλα είχαν αίσιο τέλος κι όλοι αυτοί οι κόποι που τρέξαμε 24ωρα, ευχόμαστε να πιάσουν τόπο στον Αήττητο. Μακάρι να έχουμε μια χρονιά με υγεία ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Μέχρι στιγμής πώς κρίνετε την παρουσία σας μέσα στο γήπεδο;

«Πιστεύουμε ότι μέχρι τώρα η ομάδα έχει πάει πολύ καλά. Εχει κάνει πολύ καλή προετοιμασία, έχει δείξει μια δυναμική, πέτυχε και μια μεγάλη νίκη με 4-2 για τα δεδομένα της στο φιλικό με τον Πανιώνιο. Προκριθήκαμε κόντρα στον Τηλυκράτη με 5-0, ομάδα που παραλίγο να ανέβει στη Β' Εθνική και είχε πολύ καλή παρουσία πέρυσι στη Γ’ Εθνική. Δείξαμε ότι είμαστε μια ομάδα που θέλει τη νίκη σε κάθε ματς και πιστεύουμε ότι στις επόμενες 15-20 μέρες που θα ξεκινήσει θα είμαστε πανέτοιμοι για την πρεμιέρα».

Υπάρχει ενημέρωση για το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα;

«Το πρωτάθλημα πιστεύω ότι 14 το αργότερο 21 θα ξεκινήσει. Η αργοπορία αυτή δεν κάνει καλό σε κανέναν, υπάρχουν ομάδες με τρεις μήνες προετοιμασία. Αυτό που είχε ειπωθεί αρχικά, δηλαδή το να μοιραστούν κάποια χρήματα, εύχομαι να ισχύσει. Ο κ. Λεουτσάκος αγωνίζεται για όλους, θέλει το καλό όλων των ομάδων της Football League και θα ήθελα προσωπικά να τον ευχαριστήσω για την προσπάθειά του. Η Πολιτεία πρέπει να καταλάβει ότι είναι ένα πρωτάθλημα αδικημένο, αν δεν υπάρχει ενίσχυση από την Κυβέρνηση θα δούμε και φέτος ομάδες να αποσύρονται».

Στο Κύπελλο κληρωθήκατε με ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ, ο Άρης κι ο Εργοτέλης...

«Είχαμε την ευτυχία και την ατυχία ταυτόχρονα μιας πολύ δύσκολης κλήρωσης. Ευτυχία γιατί η ομάδα μας μπαίνει στη φάση των "32¨για πρώτη φορά στην ιστορία της κόντρα σε ιστορικές ομάδες που είναι τιμή μας να βρισκόμαστε αντίπαλοι στο γήπεδο. Ατυχία γιατί παίζουμε με μεγαθήρια όπως είναι ο ΠΑΟΚ και Άρης. Βλέπουμε τον καλύτερο ΠΑΟΚ όλων των εποχών ενώ ο Άρης είναι ο καλύτερος των τελευταίων ετών. Παίξαμε με μια ομάδα όπως είναι ο Εργοτέλης, σ' ένα ματς που έπρεπε να νικήσουμε. Στη ζωή μου έχω μάθει ότι δεν μπορώ να νικήσω, να μην το χάνω και τελικά πήραμε την ισοπαλία. Πάμε τέλος του μήνα στον Άρη σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία για όλους. Τέτοια ματς μόνο καλό σου κάνουν».

Ο στόχος σας ποιος είναι;

«Ο στόχος της ομάδας είναι να βρίσκεται όσο ψηλότερα γίνεται στη βαθμολογία και να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x