Stoiximan Super League

Δούσκας στον ΣΠΟΡ FM: «Είναι επιπέδου Ολυμπιακού αλλά και... οξύθυμος ο Μασάς»

Παίκτης επιπέδου Ολυμπιακού είναι ο Ζινεντίν Μασάς σύμφωνα με τον Γαννίκο Δούσκα, αλλά η απόκτηση του αποτελεί ρίσκο, μιας και είναι οξύθυμος, νευρικός και δημιουργούσε προβλήματα στην Τουλούζ.

Τα αγωνιστικά προσόντα και την μέχρι τώρα πορεία του Ζινεντίν Μασάς στο γαλλικό πρωτάθλημα και την Τουλούζ, ανέλυσε στον ΣΠΟΡ FM ο δημοσιογράφος, Γιαννίκος Δούσκας.

Σύμφωνα με όσα είπε στους Βασίλη Βέργη και Βάιο Τσούτσικα, πρόκειται για έναν παίκτη ψυχολογίας που είναι επιπέδου Ολυμπιακού, αλλά η απόκτηση του εμπεριέχει ρίσκο.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον οξύθυμο χαρακτήρα του, απόρροια του οποίου είναι η δικαστική διαμάχη που έχει με την Τουλούζ.

Ο Μασάς είχε πλακωθεί με τον προπονητή της δεύτερης ομάδας της Τουλούζης και φέρεται να τον είχει πλακώσει στα αποδυτήρια με αφορμή μια εκτέλεση πέναλτι, ενώ γενικά δημιουργούσε θέματα στα αποδυτήρια, αφού είχε προστριβές και εντάσεις και με άλλους συμπαίκτες του.

«Η βασική του θέσει είναι δεξί εσωτερικό χαφ και παίζει και αμυντικό χαφ. Είναι ένας παίκτης ψυχολογίας και αν του πάει καλά ένα ματς, κάνει παπάδες. Αν στραβώσει το παιχνίδι, χάνεται. Είναι παίκτης Ολυμπιακού, αλλά είναι ρίσκο η απόκτηση του. Είναι παίκτης που δημιουργεί προβλήματα, είναι οξύθυμος και φέρεται να είχε πλακωθεί με τον προπονητή της δεύτερης ομάδας της Τουλούζ για ένα πέναλτι. Φαντάζομαι τα ξέρουν αυτά ο Καρεμπέ και ο Μοντεστό» σχολίασε μεταξύ άλλων ο Γιαννίκος Δούσκας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x