Stoiximan Super League

Δρακόπουλος: «Παπαθανασάκης και Καγιούλης έχουν δεχθεί να αποχωρήσουν»

Για την κατάσταση που επικρατεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ηρακλή, μίλησε ο πρόεδρος του τμήματος μπάσκετ της ομάδας, Θόδωρος Δρακόπουλος.

Το «πράσινο φως» από τον Σπύρο Παπαθανασάκη ώστε να προχωρήσει σε έλεγχο της ΠΑΕ Ηρακλής περιμένει ο Θόδωρος Δρακόπουλος, όπως δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Ο πρόεδρος του τμήματος μπάσκετ της ομάδας τόνισε ότι οι Καγιούλης και Παπαθανασάκης έχουν δεχθεί να αποχωρήσουν, αλλά καθυστερούν τον έλεγχο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο «Metropolis 95.5 FM»:

Για το αν θα γίνει συνάντηση: «Νομίζω συνάντηση δεν πρόκειται να γίνει, γιατί ο κ. Καραβασιλίδης ήρθε ήδη σε επαφή με τον κ. Καγιούλη και τον κ. Παπαθανασάκη και το θέμα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Έχει συνεννοηθεί με τους δύο και δέχονται να αποχωρήσουν. Απλώς έχουμε ζητήσει τον έλεγχο. Αν τον δεχθούν, τότε το θέμα θα λήξει. Περιμένουμε μέρα με τη μέρα να δεχθούν τον έλεγχο. Πρέπει να έχουμε εικόνα της κατάστασης για να προχωρήσουμε. Ο κ. Καγιούλης έλεγε για 200.000 το μήνα και έχει πάει στις 350.000. Πρέπει να ξέρουμε ακριβώς».

Για το αν θα βρεθεί με τον κ. Καγιούλη: «Εγώ δε νομίζω να βρεθώ μαζί του, δεν έχουμε να πούμε και κάτι. Ο κ. Καγιούλης έχει δεχθεί να αποχωρήσει. Αν δεχθούν τον έλεγχο και συμφωνήσουν, θα αποχωρήσει. Το διεμήνυσε στον κ. Καραβασιλίδη. Αν υπάρχουν λεφτά που έχει βάλει στην ομάδα θα τα πάρει. Θέλουμε να δούμε πού έχουν πάει αυτά τα χρήματα που λέει ότι έβαλε. Το θέμα δεν είναι ο Καγιούλης, αλλά ο Παπαθανασάκης. Αυτός είναι μεγαλομέτοχος».

Για την καθυστέρηση που παρατηρείται εδώ και καιρό για το θέμα: «Περιμένουμε να μας δώσει το πράσινο φως ο Παπαθανασάκης. Εχουν σφίξει τα λουριά και δεν τους συμφέρει να κωλύουν την κατάσταση. Όσο γρηγορότερα βρεθεί λύση γι’ αυτούς και για εμάς θα είναι το καλύτερο για όλους. Κάθε μέρα που περνά επιβαρύνεται η ομάδα. Το βλέπω δύσκολο, αλλά ελπίζουμε ότι κάτι μπορεί να γίνει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x