Γενικά

Πρωταθλητές της ανθρωπιάς...

Η Πανελλήνια Λέσχη φίλων Μπαρτσελόνα έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο!

Ωραίες οι κούπες και τα πανηγύρια τίτλου, αλλά αυτό που πραγματικά γεμίζει έναν άνθρωπο είναι να δίνει χείρα βοηθείας στον συνάνθρωπο που τον χρειάζεται. Η «Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Μπαρσελόνα», πιστή στις αρχές που διδάσκει και πρεσβεύει η Μπάρσα, πρόσφερε τον δικό της οβολό στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων. Πρωταθλητές της ανθρωπιάς για τους πραγματικούς πρωταθλητές της ζωής!

Πάνω από 200 κουτιά γάλα, 150 πακέτα ζυμαρικά, 100 πακέτα ρύζι, 120 πακέτα όσπρια και 50 πακέτα δημητριακά, σε μια προσφορά καρδιάς από μια Λέσχη που συνεχίζει μια φιλανθρωπική δράση που αποτελεί παράδειγμα για όλους.

«Ποτέ στο παρελθόν μια λέσχη φιλάθλων ξένης ομάδας δεν έχει κάνει τέτοια ενέργεια» έλεγε συγκινημένη η κυρία Ελένη Κατσούλη, αντιπρόεδρος του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων και υπεύθυνη του Κόμβου Αλληλοβοήθειας Πολιτών.

Φίλησε ένα – ένα ξεχωριστά τα μέλη της αντιπροσωπείας της «Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Μπαρσελόνα» η οποία, με επικεφαλής τον πρόεδρο και ιδρυτή Γιάννη Κελλή, έζησε μια ακόμα αξέχαστη στιγμή. Γιατί η ανθρωπιά δεν θα έπρεπε να είναι αρετή, αλλά υποχρέωση.

Η δράση της Λέσχης δεν σταματάει εδώ, αφού είναι καθήκον όλων μας να σταθούμε στο πλευρό όσων η ζωή δεν φέρθηκε καλά. Γιατί, το μότο «κάτι παραπάνω από μια ομάδα», το οποίο αντανακλά και τις διαχρονικές αξίες της Μπάρσα, δεν είναι απλά μια φράση…

inner

Εκατομμύρια συνάνθρωποι έχουν την ανάγκη μας και η «Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Μπαρσελόνα» θέλει να ευχαριστήσει για την πολύτιμη προσφορά τους τα μέλη της: Θοδωρής Κανακίδης, Μιχάλης Σουμκώβ, Αλέξανδρος Βαβίτσας, Κωστής Γκόρος, Ραφαήλ Νησιάγκας, Θανάσης Παπαευθυμίου, Δημήτρης Γκουντοβάς, Ταξιάρχης Δανιήλ, Άρης Πολύζος, Ανδρέας Γιαπαλής, Ανδρέας Ζήνγκος, Γιώργος Παπαχρήστου, Γιώτα Θάνου, Άκης Κατής, Ανέστης Κασάπι, Άντο Χουρσουντιάν, Παντελής Θεοδούλου, Κώστας Σαμακούρης, Νίκος Τζανίνης, Δημήτρης Παππάς, Κώστας Τσάμης, Σταύρος Γκουλιαμάνης, Κώστας Κέσκος, Ταξιάρχης Τσαμαδιάς, Τάκης και Κατερίνα Γεωργιάδη.

Για όσους θέλουν να προσφέρουν στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, η ηλεκτρονική διεύθυνση της κυρίας Ελένης Κατσούλη είναι ekatsouli@hotmail.com και το τηλέφωνο 6978-472853

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x