Ιταλία

Δυνατό «μπάσιμο» της Γιουβέντους για Σάντσες

Η Γιουβέντους είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση ύψους 35 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Αλέξις Σάντσες απο την Άρσεναλ.

Ο Χιλιανός επιθετικός της Άρσεναλ, Αλέξις Σάντσες, αποτελεί τον διακαή πόθο του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για την γραμμή κρούσης της Γιουβέντους. Η ομάδα του Τορίνο κατέθεσε χθες την πρώτη της προσφορά που άγγιζε τα 30 εκατομμύρια ευρώ, αλλά πληροφορίες που έρχονται από την Ιταλία αναφέρουν ότι η Άρσεναλ δεν έμεινε ικανοποιημένη από την πρόταση.

Σημερινά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο μάνατζερ του παίκτη ξεκαθάρισε πως ο πελάτης του, σκέφτεται το μέλλον του μακριά από το «Έμιρειτς» και μια προσφορά 40 εκατομμυρίων ευρώ θα ήταν ικανή για να δελεάσει τους «κανονιέρηδες»

Όπως καταλαβαίνουμε οι «μπιανκονέρι» πρέπει να ανεβάσουν το ποσό για να καταφέρουν να πάρουν το πολυπόθητο «ναι» απο τους Λονδρέζους και η υπόθεση αναμένεται να τελειώσει μέσα στις επόμενες μέρες.

Οι πιθανές αποχωρήσεις των Πογκμπά και Μπονούτσι από την «γηραιά κυρία» μπορούν να φέρουν στα ταμεία της ομάδας ένα τεράστιο ποσό που θα χρησιμοποιηθεί στην περίπτωση του Αλέξις Σάντσες. Πάντως αυτή τη στιγμή το Τορίνο είναι ο πιθανότερος προορισμός για τον 27χρονο ποδοσφαιριστή.

Επιμέλεια: Νίκος Καρφής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x