Stoiximan Super League

Δύο ακόμη «ύποπτα» ματς

Τα Βέροια-Ατρόμητοςκαι το Αχαρναϊκός-Φωστήρας προστέθηκαν στη μακρά λίστα των «ύποπτων» για στοιχηματική απάτη αγώνων.

Δύο νέους φακέλους έστειλε στην ΕΠΟ η UEFA για παιχνίδια «ύποπτα», με βάση τα στοιχεία που προκύπτουν από την εταιρεία Sportradar, η οποία ασχολείται με την ανίχνευση της στοιχηματικής απάτης.

Όπως ανέφερε η εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ», τα ματς που προστέθηκαν στην ήδη μακρά λίστα είναι το Βέροια-Ατρόμητος 1-1 στις 7 Φεβρουαρίου για τη Super League και το 1-1 στις 9 Φεβρουαρίου για τη Football League. Στο πρώτο ματς ο τζίρος έφτασε τις 800.000 ευρώ και όλο το ποσό πήγε στη νίκη του Ατρόμητου, η οποία τελικά δεν ήρθε και η UEFA ανέφερε πως απέτυχε η πιθανή χειραγώγηση.

Άλλα δέκα παιχνίδια μέχρι τώρα την τρέχουσα περίοδο έχουν χαρακτηριστεί «ύποπτα» από τη συνεργαζόμενη με την UEFA εταιρεία. Πρόκειται για τα: Oλυμπιακός-Βέροια 3-0, Εργοτέλης-Ολυμπιακός 2-3, ΠΑΟΚ-Βέροια 4-1, Oλυμπιακός-Πανθρακικός 5-1, Λεβαδειακός-Ολυμπιακός 1-2, Κέρκυρα-Βέροια 4-0, Πανθρακικός-Καλλονή 3-2 για την Super League, Ολυμπιακός Βόλου-Εθνικός Σερρών 3-2 για τη Football League και Ηρακλής Ψαχνών-Ατρόμητος 0-1, Πανιώνιος-Βέροια 2-1 για το Κύπελλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x