Europa League

Δύο διλήμματα για Μπέντο

Με αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο αυριανό παιχνίδι με την Αστάνα, σύμφωνα με όσα έδειξε ο Πάουλο Μπέντο στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας.

Χωρίς αμφιβολία το προσεχές ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον για όλους στον Ολυμπιακό.

Και αυτό φαίνεται πως βρίσκεται στο μυαλό του Πάουλο Μπέντο, ο οποίος καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι με τους «πράσινους» ενόψει και της αυριανής αναμέτρησης με την Αστάνα για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Κάπως έτσι προκύπτει ότι ο Πορτογάλος τεχνικός θα παρατάξει με αρκετά νέα πρόσωπα τους πρωταθλητές Ελλάδας απέναντι στους Καζάκους.

Πρώτα από όλα ο Λεάλι θα υπερασπιστεί την «ερυθρόλευκη» εστία. Σύμφωνα με όσα έδειξε χθες ο Μπέντο, μπροστά από τον Ιταλό τερματοφύλακα θα βρίσκονται οι Ομάρ, Μποτία, Βιάνα και Ρέτσος. Υπάρχει βέβαια το ενδεχόμενο να παίξει ο Φιγκέιρας στο αριστερό άκρο της άμυνας αντί του νεαρού αμυντικού.

Ο Πορτογάλος κόουτς όμως έχει διλήμματα για τη μεσαία γραμμή. Στη δοκιμή που έκανε, έβαλε τον Ρομαό και τους Μπουχαλάκη και Μαρτίνς εσωτερικούς χαφ. Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να παίξει ο Καμπιάσο αντί του Πορτογάλου μέσου.

Στα πλάγια θα είναι οι Σεμπά και μία θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν επί ίσοις όροις οι Μανθάτης και Ελιουνούσι, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Καρντόσο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x