Γαλλία

Δύο ποδοσφαιριστές θέλει η Λιόν για να δώσει τον Λακαζέτ

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αλεξάντρ Λακαζέτ, αλλά η Λιόν δεν θα τον δώσει αν δεν συμπεριλαμβάνονται στην πρόταση δύο ποδοσφαιριστές.

Η Λιόν θα δώσει τον Αλεξάντρ Λακαζέτ στην Ατλέτικο Μαδρίτης μόνο αν στην πρόταση συμπεριλαμβάνονται οι αδερφοί, Τέο και Λούκας Ερνάντεθ.

Ενδιαφέρεται για τους ποδοσφαιριστές της Ατλέτικο Μαδρίτης η Ολιμπίκ, θεωρώντας τους δύο από τους πιο φιλόδοξους ποδοσφαιριστές, αλλά οι «ροχιμπλάνκος», όσο κι αν θέλουν τον Λακαζέτ, δεν φαίνονται διατεθειμένοι να «σπαταλήσουν» δύο εκ των αγαπημένων παικτών του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Ο προπονητής των Μαδριλένων θέλει να φέρει στην Ατλέτικο τον Γάλλο επιθετικό, όντας… γοητευμένος από την απόδοσή του. Ο 25χρονος φορ σε 35 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις φέτος έχει σκοράρει 29 γκολ και έχει δώσει τέσσερις ασίστ. Η αρχική πρόταση των Ισπανών ήταν 60 εκατομμύρια ευρώ, αλλά η γαλλική ομάδα θέλει στην πρόταση να υπάρχουν και οι αδερφοί Ερνάντεθ.

Ο Λούκας αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, αλλά και ως αριστερός οπισθοφύλακας στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο 21χρονος αυτήν τη σεζόν έχει 16 συμμετοχές, δίνοντας μία ασίστ. Από την άλλη, ο Τέο αγωνίζεται ως αριστερός μπακ και ως στόπερ, όπως ο αδερφός του, ως δανεικός στην Αλαβές από τη μαδριλένικη ομάδα. Ο 19χρονος φέτος έχει 28 συμμετοχές, έχοντας μοιράσει τέσσερις ασίστ. Αμφότεροι είναι διεθνείς με τις μικρές εθνικές της Γαλλίας.

Επιμέλεια: Στέφανος Καρίπογλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x