Ελλάδα

Δύο συλλήψεις στη Λάρισα για παράνομο στοιχηματισμό

Δύο ημεδαποί, ηλικίας 41 και 32 ετών, συνελήφθησαν χθες (4/12) το μεσημέρι στη Λάρισα, για παράνομο στοιχηματισμό στο διαδίκτυο, όπως αποκάλυψε η εκπομπή του ΣΠΟΡ FM, «Έφεση της Τρίτης».

Σε δύο συλλήψεις, δύο ημεδαπών, ηλικίας 41 και 32 ετών, προχώρησαν, χθες (4/12) το μεσημέρι, στη Λάρισα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της πόλης, για παράνομο στοιχηματισμό στο διαδίκτυο, σχετικά με την έκβαση αθλητικών γεγονότων.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή του ΣΠΟΡ FM, «Έφεση της Τρίτης», από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 41χρονος δράστης, από τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, απέκτησε ειδικό λογαριασμό χρήστη σε παράνομη ιστοσελίδα στοιχηματισμού από δύο ημεδαπούς διαχειριστές της, ηλικίας 38 και 48 ετών, οι οποίοι αναζητούνται και, στη συνέχεια, χορήγησε πρόσβαση στην ιστοσελίδα σε άλλους δεκατρείς χρήστες-παίκτες, προκειμένου να προβαίνουν, μέσω αυτής, σε παράνομο στοιχηματισμό επί αθλητικών γεγονότων, παραλαμβάνοντας από αυτούς τα χρηματικά ποσά που επιθυμούσαν να στοιχηματίσουν.

Όπως εξακριβώθηκε, οι παίκτες, κατά το χρονικό διάστημα από (03-09-2017) έως και (04-12-2017), στοιχημάτισαν, συνολικά, το χρηματικό ποσό των 134.036,8 ευρώ, ενώ, από τα κέρδη, ένα μέρος κρατούσε ο 41χρονος και το υπόλοιπο μοιράζονταν οι δύο διαχειριστές της ιστοσελίδας.

Επιπρόσθετα, συνελήφθη ένας 32χρονος χρήστης-παίκτης, ο οποίος στοιχημάτιζε παράνομα, τόσο για τον ίδιο όσο και για λογαριασμό άλλων παικτών, μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x