Γερμανία

Δύο-τρεις μήνες εκτός δράσης ο Ριμπερί

Χάνει για περίπου δύο-τρεις μήνες τον Φρανκ Ριμπερί η Μπάγερν Μονάχου. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε στους συνδέσμους στο αριστερό γόνατο στο παιχνίδι με τη Χέρτα.

Δεν έφταναν στη Μπάγερν τα άσχημα αποτελέσματα, οι τραυματισμοί της έλειπαν. Ο Φρανκ Ριμπερί αποχώρησε υποβασταζόμενος στο 61ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Χέρτα στο Βερολίνο, έχοντας χτυπήσει στο αριστερό γόνατο και από την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι επρόκειτο για κάτι σοβαρό. Ο ίδιος ήταν βουρκωμένος αφενός από την νέα ατυχία που τον «χτύπησε», αφετέρου από τους έντονους πόνους .

Με την επιστροφή της αποστολής στο Μόναχο, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς. Τα αποτελέσματα αναμένονται εντός της ημέρας, όμως, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το γερμανικό Sky, ο 34χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός θα μείνει περίπου δύο-τρεις μήνες εκτός δράσης.

Ναι μεν απέφυγε τη ρήξη χιαστών, αλλά έχουν πειραχθεί οι σύνδεσμοι στο αριστερό του γόνατο, κάτι που σημαίνει αναμένεται να χάσει το υπόλοιπο του πρώτου γύρου της Bundesliga και τα εναπομείναντα τέσσερα παιχνίδια της φάσης των ομίλων του Champions League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x