Ελλάδα

Δύο ώρες κατέθετε ο Ντάλας

Περίπου δύο ώρες διήρκεσε η κατάθεση του Χιου Ντάλας, που κλήθηκε σαν μάρτυρας για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης από τον ανακριτή διαφθοράς. Τι δήλωσε αποχωρώντας.

Η παρουσία του Χιου Ντάλας στην Ευελπίδων το μεσημέρι της Πέμπτης αποτέλεσε έκπληξη για πολλούς. Ο Σκωτσέζος πρώην υπεύθυνος για τον ορισμό διαιτητών στη Super League και νυν επιφορτισμένος με την επιμόρφωση διαιτητών στην Ελλάδα, κλήθηκε σαν μάρτυρας από τον ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη και κατέθετε επί δύο ώρες.

Αποχωρώντας ο ίδιος δήλωσε: «Προσκλήθηκα απο τον κύριο Ανδρεάδη, ο οποίος χάρηκε πολύ για τη σημερινή μου παρουσία εδώ. Μου έκανε κάποιες ερωτήσεις αναφορικά με την έρευνα που διεξάγει για τα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, στις οποίες απάντησα. Το σημερινό ραντεβού μας ήταν προγραμματισμένο καθώς τον είχα ενημερώσει ότι θα είμαι στην Ελλάδα αυτό το διάστημα για το σεμινάριο διαιτητών».

Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε μια… γεμάτη μέρα για τον ανακριτή διαφθοράς. Την Παρασκευή αναμένεται να πάρουν σειρά άλλοι τρεις ποδοσφαιριστές που είχαν συμμετοχή στον περιβόητο αγώνα της Βέροιας με τον Ολυμπιακό το 2013 και διώκονται κακουργηματικά, οι Μάνος, Παυλίδης και Ιωάννου, ενώ έχει κληθεί και το πρώην μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ, Νίκος Προύντζος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x