Κύπελλο Ελλάδας

Δυσαρέσκεια για τη διαιτησία στον Ολυμπιακό

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία του χθεσινού ημιτελικού με την ΑΕΚ έχουν στον Ολυμπιακό, στον οποίο είναι ικανοποιημένοι με την εμφάνιση της ομάδας στο ΟΑΚΑ. Το βλέμμα πλέον στην επόμενη σεζόν.

Την άποψη ότι ο Ολυμπιακός αδικήθηκε και στους δύο ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο την ΑΕΚ εκφράζουν οι ιθύνοντες της ομάδας.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο στέκονται στο χέρι του Πατίτο στο πρώτο γκολ της «Ένωσης» στο Καραϊσκάκη, όπως και στη χθεσινή διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου στον δεύτερο ημιτελικό του ΟΑΚΑ.

Οι Πειραιώτες αναφέρουν πως ο Ροδίτης ρέφερι θα έπρεπε να είχε αποβάλει τον Βράνιες από το 22ο λεπτό της αναμέτρησης για το χτύπημα στον Μαρίν, τιμωρώντας με κίτρινη κάρτα τον Βόσνιο αμυντικό και στη συνέχεια δεν έδωσε καν φάουλ στην αγκωνιά του διεθνούς άσου στον Καρντόσο στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν ακόμη ένα ματς (αυτό με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο) για να ολοκληρώσουν τις φετινές τους υποχρεώσεις, με τη διοίκηση να έχει ξεκινήσει την προεργασία για την επόμενη σεζόν.

Στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε υποστηρίξει πως μέχρι τις 15 Μαΐου θα υπάρξουν ανακοινώσεις και όλοι πλέον στρέφουν την προσοχή τους στην επόμενη σεζόν.

Ένα από τα «φλέγοντα» ζητήματα είναι το θέμα του προπονητή, καθώς ο Τάκης Λεμονής φαίνεται πως είχε αναλάβει χρέη προσωρινού προπονητή στην ομάδα. Τις τελευταίες ημέρες επανήλθε στο «ερυθρόλευκο» προσκήνιο το όνομα του Ρεμί Γκαρντ, το οποίο είχε ακουστεί ξανά τον Γενάρη.

Στη συνέχεια, οι Πειραιώτες θα προχωρήσουν στις επόμενες κινήσεις τους σε μεταγραφικό επίπεδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x