Stoiximan Super League

Δυσαρέσκεια για την αντιμετώπιση από τη διαιτησία στον Ατρόμητο!

Έντονα προβληματισμένοι και συνάμα δυσαρεστημένοι από την αντιμετώπιση που τυγχάνουν από την διαιτησία, ιδιαίτερα από το ματς με τον ΠΑΟΚ και έπειτα, είναι οι άνθρωποι του Ατρομήτου!

Μπορεί ο Ατρόμητος να συνεχίζει τις υψηλές… πτήσεις, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως στο Περιστέρι είναι ευχαριστημένοι με τα πάντα. Και αυτό γιατί οι Περιστεριώτες είναι έντονα προβληματισμένοι και δυσαρεστημένοι με την αντιμετώπιση που λαμβάνουν από τη διαιτησία.

Στον Ατρόμητο θεωρούν πως από το εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ και μετά, η αντιμετώπιση της διαιτησίας προς την ομάδα δεν είναι καθόλου φιλική. Τρία συνεχόμενα πέναλτι που μόνο το ένα ήταν ξεκάθαρο και δεν χωρούσε κάποια συζήτηση, ωστόσο την ίδια στιγμή στην άλλη πλευρά του γηπέδου δεν σφυρίζονται τα ίδια πράγματα.

Με τον Παναθηναϊκό οι Περιστεριώτες διαμαρτύρονται για τη φάση του 90’ που όπως υποστηρίζουν είναι ανάλογη με αυτή του Χατζηισαΐα με τον Άλτμαν και δεν σφυρίχτηκε το παραμικρό, ενώ κόντρα στον Λεβαδειακό ένα τάκλιν του Αντιλέχου πάνω στον αστράγαλο του Γιαννούλη, δεν δόθηκε πέναλτι όπως θα έπρεπε. Παράλληλα, υπάρχει άλλη μία φάση με τον Ουάρντα στα Χανιά με αντίπαλο τον Πλατανιά, που επίσης θεωρούν στον Ατρόμητο ότι από τη στιγμή που υπάρχει αγκωνιά εντός περιοχής, θα μπορούσε να δοθεί πέναλτι με το ματς ακόμα στο 0-0.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x