Stoiximan Super League

Δυσφορία για τη θέση της Nova

Στις τάξεις της συμμαχίας θεωρούν αδιανόητη την ενέργεια της Nova να τους στοχοποιεί επειδή ζητούν ισονομία και καθαρούς όρους διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

Την έντονη δυσφορία της «συμμαχίας» έχει προκαλέσει η εξώδικη επιστολή της Nova με την οποία ουσιαστικά καλεί τις ΠΑΕ να σιωπούν ακόμα και όταν νιώθουν ότι αδικούνται (!) και τις «δείχνει» ως υπεύθυνες για την αναβολή έναρξης του πρωταθλήματος!

Στις τάξεις της «συμμαχίας» και ειδικά σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό θεωρούν αδιανόητη την ενέργεια της Nova να τους στοχοποιεί επειδή ζητούν ισονομία και καθαρούς όρους διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Κάτι που, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά πηγές της «συμμαχίας», θα έπρεπε πρώτη από όλους να απαιτεί η ίδια η Nova ώστε να δώσει κύρος και αξιοπιστία στο προϊόν που πληρώνει αδρά.

Οι ίδιες πηγές τονίζουν μάλιστα ότι ενώ η Nova κλείνει τα μάτια μπροστά στο μείζον θέμα της διαιτησίας και πρακτικά εγκαλεί τις ομάδες που το θέτουν, έρχεται η FIFA να αναγνωρίσει το μέγεθος του συγκεκριμένου προβλήματος και προσκαλεί τις ΠΑΕ να καθίσουν την ερχόμενη εβδομάδα στο ίδιο τραπέζι μαζί της για να βρουν τη λύση και να επαναφέρουν την κανονικότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ενώ δηλαδή η FIFA «αδειάζει» την ΕΠΟ, καθιστώντας συνομιλήτριές της τις ομάδες για τη διαιτησία και αφαιρώντας την «αποκλειστικότητα» της ομοσπονδίας στον εν λόγω τομέα, η Nova ρίχνει την ευθύνη για την αναβολή στις ΠΑΕ που «φωνάζουν» και αξιώνουν το 50-50 και όχι στους διοικούντες την ΕΠΟ που έχουν οδηγήσει την κατάσταση σε αυτό το σημείο και έχουν οδηγήσει το προϊόν στην απαξίωση…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x