Champions League

Δύσκολα και στη ρεβάνς ο Μάνταλος-Το πλάνο Ουζουνίδη για Σέλτικ

Ο Πέτρος Μάνταλος είναι εξαιρετικά αμφίβολος και για τη ρεβάνς με τους Σκωτσέζους. Ποιες οι σκέψεις αντικατάστασής του.

Το πρόβλημα στον προσαγωγό κράτησε εκτός αποστολής τον Πέτρο Μάνταλο για τον πρώτο αγώνα με τη Σέλτικ, την προσεχή Τετάρτη στη Γλασκώβη. Όμως είναι πολύ πιθανό, για την ακρίβεια το πιθανότερο, να θέσει τον αρχηγό της ΑΕΚ νοκ άουτ από τη ρεβάνς της Τρίτης για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης καλείται να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του. Φαβορί για να βρεθεί στην ενδεκάδα, αλλά και να πάρει την ακριβή θέση του Πέτρου Μάνταλου, είναι ο Λούκας Μπογέ. Ο Αργεντινός μπορεί να αγωνιστεί και στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής, όπως χρησιμοποιήθηκε και στο φιλικό με τη Γαλατάσαραϊ. Στο μυαλό του Εβρίτη προπονητή, αλλά με λιγότερες πιθανότητες, είναι και ο Χρήστος Αλμπάνης.

Σε ό,τι αφορά στη διάταξη, είναι δύσκολο αλλά όχι απίθανο να αλλάξει το 4-2-3-1, αφού ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν δούλεψε σχήμα με τριάρα στην άμυνα στην προετοιμασία, ενώ ο Άλεφ φαίνεται πως έχει τον πρώτο λόγο για να αποτελέσει τον παρτενέρ του Αντρέ Σιμόες στο δίδυμο των κεντρικών χαφ αντί του Κώστα Γαλανόπουλου.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Γιαννίκογλου, Μπακάκης, Γκάλο, Λόπες, Χουλτ, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Οικονόμου, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μοράν, Άλεφ, Μπακασέτας, Μπογέ, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Γιακουμάκης, Λιβάια, Πόνσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x