Stoiximan Super League

Δύσκολα το συντοπίτη Απόλλωνα η ΑΕΛ

Με 3-2 νίκησε η ΑΕΛ τον Απόλλωνα Λάρισας στο φιλικό ντέρμπι της θεσσαλικής πρωτεύουσας.

Η ΑΕΛ νίκησε με 3-2 τον Απόλλωνα Λάρισας στο «AEL FC Arina» σε φιλικό ματς προετοιμασίας και έδωσε την ευκαιρία στον Σάκη Τσιώλη να δοκιμάσει πολλούς νέους παίκτες και διάφορα συστήματα για την επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Το πρώτο γκολ για την ΑΕΛ ήρθε στο 33’, όταν ο Ναζλίδης πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, πέρασε τέσσερις παίκτες και με όμορφο σουτ έκανε το 1-0. Στο 40’, ο ίδιος έκανε το 2-0 μετά από πάσα του Μαρουκάκη.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 64΄με τον Γκουντρουμπή με κοντινή προβολή. το 65’, η ΑΕΛ πέτυχε έκανε το 3-1 με τον Ντέλετιτς μετά από ωραία κάθετη πάσα του Ντοντό.

Το τελικό 3-2 διαμορφώθηκε στο 81’, όταν ο Γκουντρουμπής κέρδισε πέναλτι από τον Σουλιώτη, ο Διβανές ανέλαβε την εκτέλεση και με δεύτερη προσπάθεια και κεφαλιά έκανε το 3-2.


ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοφ (45’ Καβουσάκης), Ρέντζας (62' Μασούρας), Μονιάκης (62' Κόντορ), Φάρκας (62' Σουλιώτης), Γιοβάνοβιτς (62 Γκόλιας), Ποτουρίδης (62 Ντέλετιτς), Φατιόν (45’ Αναστασόπουλος), Αβραάμ (45’ Βαρέλα (80' Λαμπρόπουλος)), Ναβάρο (45’ Ντοντό), Ναζλίδης (70' Καπός), Μαρουκάκης (70' Κουτσιανικούλης)

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σταυράκης, Σάββας, Χολέβας, Ανδρέου, Παπαδόπουλος, Αγρόδημος, Πέντα, Σουλίδης, Σαχινίδης, Γεωργίου, Καμπλιώνης, ενώ έπαιξαν και οι Ιορδανίδης, Μάρκου, Γιαννακόπουλος, Καμπέρης, Διβανές, Κολοβός, Γκουτρουμπής, Κουρδής και Ιβανίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x