Stoiximan Super League

Δυστυχισμένος ο Κάτσε που χάνει τον «τελικό»

Στεναχωρημένος που δεν θα μπορέσει να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ στον τελευταίο αγώνα των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Έργκους Κάτσε, αφού θα ενσωματωθεί στην αποστολή της Αλβανίας για το Euro 2016.

Στεναχωρημένος που δεν θα μπορέσει να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ στον τελευταίο αγώνα των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Έργκους Κάτσε, αφού θα ενσωματωθεί στην αποστολή της Αλβανίας για το Euro 2016.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής άσος του «Δικεφάλου του Βορρά» στη Nova

Για το τι πιστεύει ότι πρέπει να κάνουν οι συμπαίκτες του στο ματς με τον Παναθηναϊκό: «Φεύγω αύριο και είμαι δυστυχισμένος που δεν μπορώ να μείνω στο τελευταίο παιχνίδι και να βοηθήσω την ομάδα γιατί το τελευταίο ματς είναι σαν τελικός. Ξεκινήσαμε με μηδέν βαθμούς τα play off και τώρα έχουμε δέκα βαθμούς, αυτό τα λέει όλα».

Για το πώς κατάφερε ο ΠΑΟΚ να φτάσει, μέχρι τώρα, στην πρώτη θέση: «Όλοι βοηθήσαμε. Ο προπονητής και οι παίκτες δείξαμε ότι έχουμε χαρακτήρα και ότι γίναμε περισσότερο ομάδα γιατί δεν ήμασταν τόσο, όπως έδειχναν τα παιχνίδια πριν από τα play off και για αυτό καταφέραμε αυτό που θέλαμε».

Για το τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι της Τρίτης: «Δεν πρέπει να πάμε στο παιχνίδι έχοντας στο μυαλό ότι και το Χ μας κάνει για να παίξουμε στο Champions League. Θα πρέπει να παίξουμε δυνατά και να πάμε μόνο για τη νίκη. Με την ισοπαλία μπορεί να συμβεί και κάτι, πρέπει να πάμε για τη νίκη».

Για το αν θα δει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό: «Φυσικά θα το δω. Δε γίνεται να το χάσω».

Για το αν το μέλλον του είναι στον ΠΑΟΚ: «Μέχρι στιγμής στον ΠΑΟΚ είναι. Ποτέ δεν ξέρεις όμως τι μπορεί να γίνει στη ζωή, μόνο ο Θεός το ξέρει».

Για το τι είναι το Euro και η συμμετοχή του για εκείνον: «Το Euro είναι μία μεγάλη διοργάνωση και κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να παίξει σε αυτή τη διοργάνωση. Πολλοί παίκτες δεν έχουν παίξει σε αυτή τη διοργάνωση και είμαστε τυχεροί όσο θα τα καταφέρουμε».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης της Αλβανίας: «Είμαστε σε ένα δυνατό γκρουπ με Γαλλία, Ρουμανία και Ελβετία. Έχουμε δύσκολο γκρουπ. Πιστεύω ότι άμα παίξουμε όπως παίξαμε στα προκριματικά μπορεί να προκριθούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x