Champions League

Δώνης: «Δεν θέλω να παίξουμε με Ολυμπιακό»

Τρεις… ανεπιθύμητους αντιπάλους, ανάμεσά τους και ο Ολυμπιακός, αποκάλυψε ο Γιώργος Δώνης ενόψει της κλήρωσης της Πέμπτης για τους ομίλους του Champions League.

Τις τρεις ομάδες που δεν θα ήθελε να συναντήσει ο ΑΠΟΕΛ στους ομίλους του Champions League αποκάλυψε ο Γιώργος Δώνης. Ο πανευτυχής κόουτς του κυπριακού συλλόγου, που έχει τοποθετηθεί στο δ’ γκρουπ δυναμικότητας, δεν θα ήθελε να… πέσει πάνω σε Μπαρτσελόνα ή Παρί (αμφότερες στο β’ γκρουπ) και Ολυμπιακό (γ’ γκρουπ).

Για την πρόκριση του ΑΠΟΕΛ: «Είμαι χαρούμενος γιατί για δεύτερη φορά θα παίξουμε με την δική μου καθοδήγηση στους ομίλους. Είναι δύσκολο να αναλάβεις μια ομάδα μετά από προετοιμασία αλλά εγώ ένιωθα πως γύριζα σπίτι μου. Ένας από τους όρους ήταν να κάτσω εγώ στον πάγκο (σημ.συν. με τη Βιτόρουλ). Όταν έχεις παίκτες που ξέρεις πως θα δώσουν τη ψυχή και την καρδιά τους στο γήπεδο είναι πιο εύκολο. Το δύσκολο ήταν να διαχειριστούμε τους αγώνες και να τα καταφέρουμε. Πλέον μπορούμε να δούμε κάποια άλλα πράγματα και να βελτιώσουμε την ομάδα».

Για το ποιους αντιπάλους (δεν) θα ήθελε: «Όχι πάλι Μπαρσελόνα και Παρί. Δεν θα ήθελα να παίξω με τον Ολυμπιακό. Υπάρχουν άλλες ομάδες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x