Γαλλία

Δώνης: «Έβλεπα τον Μπαλοτέλι στην τηλεόραση και τώρα παίζουμε μαζί – Δεν δημιουργεί προβλήματα»

Για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του, τη Νις, όπου συνάντησε τον Μάριο Μπαλοτέλι, μίλησε ο Τάσος Δώνης.

Στη συνύπαρξή του με τον Μάριο Μπαλοτέλι στη Νις αναφέρθηκε ο Τάσος Δώνης, ο οποίος αγωνίζεται στη γαλλική ομάδα ως δανεικός από τη Γιουβέντους. «Είναι συνεργάσιμος, δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα, μιλάει με όλους, κάνει πλάκες και γενικά είναι πολύ άνετος μαζί μας, ανέφερε μεταξύ άλλων ο 20χρονος επιθετικός.

Απόσπασμα των όσων δήλωσε στο «Έθνος»

Για τον δανεισμό του από την Γιουβέντους: «Είμαι δανεικός δανεικός από τη Γιουβέντους για έναν χρόνο, με οψιόν αγοράς 2 εκ. ευρώ. Αν, βέβαια, η Γιουβέντους έχει σκοπό να με επαναφέρει στις τάξεις της, θα πρέπει να δώσει επιπλέον 2 εκ. ευρώ στη Νις, δηλαδή 4 εκ.».

Για τον Μπαλοτέλι: «Κάποιες φορές έτσι είναι η ζωή. Από εκεί που έβλεπα τον Μπαλοτέλι στην τηλεόραση, αυτή τη στιγμή είμαστε συμπαίκτες. Αποτελεί τεράστια τιμή για εμένα, γιατί είναι ένας πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής. Είναι συνεργάσιμος, δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα, μιλάει με όλους, κάνει πλάκες και γενικά είναι πολύ άνετος μαζί μας. Λίγες μέρες μετά την υπογραφή του διετούς συμβολαίου με τη Νις, έκανε δώρο σε όλους μας από ένα καπέλο και μία μπλούζα αξίας 600 ευρώ. Εγώ έχω επιπλέον την τύχη να συνομιλώ περισσότερο μαζί του λόγω γλώσσας, γιατί είμαι ο μοναδικός στην ομάδα που μιλάω ιταλικά, οπότε κάνουμε αρκετές συζητήσεις. Και με τους άλλους παίκτες μιλάει, είτε στα αγγλικά, είτε με κάποια λίγα γαλλικά που γνωρίζει».

Για το αν ο Μπαλοτέλι έχει μετανιώσει για ορισμένα πράγματα που έχει κάνει στο παρελθόν: «Γι΄ αυτόν είναι σημαντικό το ότι έχει έρθει σε ένα πολύ καλό περιβάλλον και ότι ο προπονητής τον πιστεύει πολύ. Μέχρι στιγμής τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά για εκείνον και έχει σκοράρει αρκετές φορές. Δεν έχει τύχει μέχρι στιγμής να πραγματοποιήσουμε κοινή έξοδο, αλλά, απ΄ ό,τι καταλαβαίνω, προτιμάει να πηγαίνει στο Μονακό, που είναι κοντά και πρόκειται για πολύ ωραία πόλη. Όσο για την προσωπική του ζωή, και όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας ότι έκανε στο παρελθόν, δεν νομίζω πως έχει κάποιο νόημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x